Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz zodo #3843 üzenetére

Én már megrendeltem ezt a kis szörnyet a jövőre nézve, mikor kidöglik a régi rendszerem(ma jön meg délben). Én már csak ilyen kompakt méretben gondolkodom(mert megfertőztetek és a helytakarékosság nem utolsó szempont), tudom hogy kifuttatják ezt a foglalatot is, de nekem ez megint elég lesz 4 évig vagy tovább. Egy jó kis i5 társaságában, evvel a lappal meg a pluszt is ki lehet hajtani belőle.

Gyiku: Ha érdekel én éppen most válok meg egy asrock a330iontól, ez az az ion ami még nincsen kiherélve. Viszont csak a házat és a lapot tudom adni a ddr3-as memót és a vinyót felhasználtam az i3-ba. Garanciás számlás a cucc ha érdekel írj privátot. Minden tartozékával dobozával kutyafülével. ő lenne az. Hát igen a hd filmekkel nincsen baja ha codecpack nélkül a 4 szükséges dolgot telepíti az ember. Interneten a hd tartalmakkal már küszködik. Egész jól el lehet vele szöszölni, de nagyon nagy türelem kell hozzá mert lassú. De lehet hogy valakinek ez is elég.

Alex123: Most írt vissza a cég, úgy látszik, hogy az ünnepek előtt nem törődtek a dologgal, pedig a rendelést leadtam 16-án :N :Y . Most vagyok beszerzés alatt, hétvégére talán megjön a samuel vagy hétfőre.

Új hozzászólás Aktív témák