Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sebaj Fóbiás

aktív tag

válasz alcsa #35433 üzenetére

Igen, NAS lesz belőle. Egy ideig valószínűleg csak ez az egy HDD lesz benne, de mindenféleképpen hagyni akartam egy kis mozgásteret. Ebben az oldalsó ventilátor is zörög, úgyhogy kikaptam azt is. Na nem mintha annyira zavaró lett volna az ezer éves, brutálisan hangos FSP PNR mellett. :D De ez csak átmeneti állapot, terveim szerint az lesz a vége, hogy kap egy 12V Chieftec kockát meg egy PicoPSU-t, egy topflow hűtőt ami a Pico-t is fújja, meg egy 120-as ventit a vinyó(k) elé.

A Metis+vinyó ketrec jól hangzik! Valami brutál gumi tömbből kellene csinálni, hogy a rezgéseket is megegye. Pl anyáméknál egy elhullott régi "sárgabusz" ütköző gumibetét van a kapu mögött, hogy ne verje szét a kő a vasat, az elég combos gumi, valami hasonlót kéne keríteni. :)

(#35435) Mercutio_

Onnan indult a project, hogy fehér ház kell, mert a fehér szekrénysor tetejére terveztem és ahogy láttam a 130-asból csak fekete van. Így, hogy mégis el lesz rakva a gép szem elől már lehetett volna a 130 is, de nincs pofám ilyen okkal elállni a vásárlástól, végül is tudtam mit veszek.

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés