Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eight

senior tag

válasz #16939776 #34572 üzenetére

Én azt csinálom, hogy
    - egyrészt van egy 1TB-os OneDrive-om (amit akciósan $150 béreltem 5 évre), amin kisebb nagyobb veraycryptes virtuális meghajtókkal van teli és azokon tárolok mindent ami nagyon fontos nekem. Ha esetleg a Microsoft elkezdne tönkremenni (ami azért simán benne van a pakliban amilyen hülyék), akkor majd elgondolkozom valami másik megoldáson:)
    - A gépek többségében csak SSD van, amiket én mydefraggal kéthavonta egyszer átpörgetek. Én nem hiszem, hogy nagyon csökkentené az élettartamukat, és egyébként sem érdekel, hogy 10 év helyett mondjuk 6-7-et fognak csak kibírni, már rég a pincében lesznek akkora. Aztán külön-külön napokra beütemezve, a gépek felkelnek reggelente, és amíg én készülődőm, addig szépen felpattintják az SSD-k tartalmát a Raid-10-es NASra.
    - Az egyetlen HDD, ami a Quiet Drive-ban van, az nem érdekel, nincsenek rajta fontos dolgok, és a gyereknek a kicsi 2,5" HDD-je is csak játékokat tárol, azt le tudja tölteni újra:)

Én egyébként a HDD- haláltól sokkal jobban félek, még akkor is ha nem halnak meg többet mint az SSD-k, tudom hülyeség, de valahogy jobban bízom valamiben ami nem pörög évekig 7200-al

Új hozzászólás Aktív témák