Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz #19617792 #3393 üzenetére

Ezért lehetett, hogy a fizika nem volt a kedvencem. :)

Tegnap, mint ígértem ki is próbáltam a Pwm-es venti elosztót.
    Beszereltem két db Swif2 120P-t.
    A procira csak barbár módon tudtam felbarkácsolni, mert csak egy gyári Amd borda áll rendelkezésre. :B

Gondoltam, hátha jobb lesz az NB-nek, ha kap némi friss levegőt.
    Esti tesztek alapján, érdekes tapasztalatokra jutottam.
    Igaz, hogy az NB hőfok értéke csökkent kb. 2-3 fokot, de ezzel szemben a procié igencsak megnőtt.

Régi felállás során Amd gyári hűtő a saját kis ventijével és a gyári Silverstone ház ventivel mért hőfokok nyugalmi állapotban.

és játék közben.

Szerintem, ahogy anno többen egyet értettek én is jónak látom ezeket az értékeket.
    Viszont a mostani (általam, jobbnak vélt megoldás) eredmények azt mutatják, hogy jobban járok, ha visszateszem az első felállás szerint a ventiket. :(((
    Ekkor, szinte a hdd lesz a leghangosabb elem a házban.
    Tudom, hogy lehetne szoftveresen is vezérelni a ventiket, hogy halkabbak legyenek, de nem akarok emiatt egy újabb progit feltenni.

Szerk: Sfif2-es eredmények.

Ezt azért is mondom, mert mint korábban említettem a Swif2 hiába halk, de hihetetlen szélzajt generál terhelt állapotban. Olyan lesz a kuckó, mint egy mini szervez ház. :DDD
    Meleg és hangos. :(((
    Lehet, hogy a Silverstone SG05 házikó tehet róla a méretei miatt, mert egy normál pc házban a hangját se hallottam.

Na, de történt még más is, mert ha már szétkaptam akkor véglegesítettem a "power led mizériát" is. :D
    Előző próbálkozásból a 2 db kék ledből, egyet hagytam meg és beállítottam a ház előlapjának az éléhez, rá irányítva a vga-ra.

Sajnos nem sikerült pont olyannak lefotózni, mint ahogy én látom, de higgyétek el, nagyon szép, pláne sötétben. :K
    Én szemszögemből készültek a képek, ahogy ülők az asztalomnál.
    kb. így nézz ki az asztalom (saját készítés)

Nappal és az este folyamán.

Kicsiny fény a monitoromtól származik.

Új hozzászólás Aktív témák