- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
lazydog #29677 üzenetére
Ezek szerint elvben igen, de én már nem emlékszem rá, hogy valaha is elkezdtem volna, így azt kell mondanom, hogy nem igazán.
Amiket legutóbb nézegettem NAS ügyben, az az Ebay-en fillérekért árult, használt FiberChannel PCI-E (v1.x 4x) kártyák (véletlenül botlottam bele egybe és meglepett a néhány dolláros ár), hogy valamiképp bele lehetne-e tákolni a Gentoo-s NAS és Windows 10 Pro-s asztali PC közé.
A 4Gb átvitel meglenne fillérekért, de ha ha nem akarok elvenni a VGA-mtól 8 PCI-E sávot (vagy legalább CPU-t cserélni, hogy cserébe 2.0-ról 3.0-ra lépjen a PCI-E vezérlő) és csak egy PCH-s 1x slotba lenne téve a 4x kártya, akkor is a dupláját hozná, mint az 1Gbe (egy dedikált vonalként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ddr5 ram
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest