- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
lazydog #29677 üzenetére
Ezek szerint elvben igen, de én már nem emlékszem rá, hogy valaha is elkezdtem volna, így azt kell mondanom, hogy nem igazán.
Amiket legutóbb nézegettem NAS ügyben, az az Ebay-en fillérekért árult, használt FiberChannel PCI-E (v1.x 4x) kártyák (véletlenül botlottam bele egybe és meglepett a néhány dolláros ár), hogy valamiképp bele lehetne-e tákolni a Gentoo-s NAS és Windows 10 Pro-s asztali PC közé.
A 4Gb átvitel meglenne fillérekért, de ha ha nem akarok elvenni a VGA-mtól 8 PCI-E sávot (vagy legalább CPU-t cserélni, hogy cserébe 2.0-ról 3.0-ra lépjen a PCI-E vezérlő) és csak egy PCH-s 1x slotba lenne téve a 4x kártya, akkor is a dupláját hozná, mint az 1Gbe (egy dedikált vonalként).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túraautó topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest