Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisza25

félisten

válasz AxBattler #29650 üzenetére

Az ár/értéket mindig szem előtt tartom, minden mindegy alapon vehetném a z170-et is i7-el, csak akkora ökör azért nem vagyok.
    Nézelődtem webshopokban és azzal szembesültem, hogy 1155 alá már csak h61 lapok vannak és abból is csak atx, majd átnéztem apróra és ott sem volt 1db itx lap sem és ekkor kezdtem el nézelődni, hogy milyen lehetőségek vannak, ha váltani kellene a közeljövőben, ne akkor vakarózzak (pl. kifingik a jelenlegi lapom).
    Ekkor leltem meg azt az MSI lapot és érdeklődtem, hogy K procit lehet benne húzni vagy nem, mert nem Z csippes, hanem B85, de gamer van a nevében ezért feltételeztem, hogy esetleg lehet (választ azóta sem kaptam, csak mindenki elkezdett lebeszélni a tuningról, de jól elvagyunk az a lényeg:P)
    Szóval az az elvetemült ötletem támadt, hogy vennék egy MSIB85I gaminget és egy i5-4460-at amit 3,6Ghz-re húzva használnék alulfeszelve (igazi extrém tuning:D), ha egyszer megnyekken a jelenlegi lapom és ezért szerettem volna tudni, de mindegy már nem is érdekel:D
    Nekem 50-60% tekert sokszor a VGA és droppolt a minimum FPS-el, ha valaki koca játékos észre sem veszi, de mikor vérre menő csatákat vívunk akkor idegesítő tud lenni (mondjuk egyre kevésbé játszom komolyan, de már a ~3500 óra BF3-4 után annyira megszoktam, hogy szemre észreveszem, ha leesik az FPS ) :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés