Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz AxBattler #26982 üzenetére

Ha megint a házban foglalja a helyet (és termeli a hőt), akkor kenhetem a hajamra.
    Nagyjából semmi hőt nem termel. 240W-ra van méretezve a hűtése, ehhez képest konnektorból mérve 80W fölé még nem ment a fogyasztásom. Abszolút szoba-hőmérsékletű a kütyü, de ha még nem is így lenne, akkor is ott a két venti. De persze megértem a külső táp előnyeit is. Sőt én is gondolkodtam rajta, hogy csinálok ennek egy külső dobozt. De akkor meg megint ott vagyok (mivel én mozgatom is a gépet), hogy akkor egy plusz dobozt cipelgethetek. Ez nekem olyan, mint amikor az ember vesz egy külső merevlemez házat 7/24-re, de legalább tudott építeni egy mini házat, miközben ekkor meg a külső ház foglal plusz helyet, ami egy kicsit nagyobb házzal nem is kellene.

Szeretem az ITX-et, mint olyat, de sokszor érzem úgy, hogy méretfetisizmus miatt többet áldoznak be egyesek, mint amit egy picit nagyobb ház megvétele/elkészítése jelentene). Ide tartozom én is.

Anno lecseréltem az ATX gépemet, ITX.re, hogy kisebb helyet foglaljon. Most már ott tartok, hogy van külső merevlemezházam, külső ODD-m (nagyon ritkán használom, de néha jól jön) és plusz az ITX ház. Lényegében több helyet foglalok az asztalon, mint az eredeti FC Core 1000-el, ami szintén nem volt túl nagy. :B

- úgyis a házban van a tápod
    Igen, de sokkal szabadabb ennek az elhelyezés, mint azoknak.

- nem mersz szellőzés nélkülit venni
    Nem is vettem, egyrészt a noti tápokkal szemben ennek van saját szellőzése és fém háza, másrészt ez átalakítás nélkül kaphat egy nagyon gyenge fuvallatot amikor úgy akarom, ami pont elég arra, hogy megnyugtassam magam. Úgy vagyok vele, hogy ha arra tervezték, hogy ~200W környékét passzívan elvigyen, akkor ehhez képest egy kis minimális plusz hűtéssel biztosan jó lesz.

akkor miért szenvedsz panel/pico táppal, miért nem hagyatkozol simán egy SFX-re, vagy TFX-re
    Mert volt nálam 3 féle SFX (FSP, Chieftek meg még valami) és 1 fajta TFX-em is van (Silverstone) és nekem mind "hangosnak" tűnt. Értsd mivel minden más passzív volt mellettük. Valamint fent már említettem a méretbeli és elhelyezésbeli különbségeket is. Arról nem is beszélve, hogy azok nem passzívak, míg a mostani tápom netezés, filmezés stb. alatt passzív, amikor meg játszom ráindítom a két ventit. Ezt SFX/TFX táppal nem tudnám megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés