Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
SmartDVB-ben hang van és állókép (első kocka, ami következett). Tvheadendből vlc-vel meg csak kép. De persze van hogy megakad és egyik sem.
Lassan elkezdhetnének gondolkodni, hogy mivel kárpótolják az előfizetőket, amiért kb egy hete nem képesek normálisan szolgáltatni. Ezt még a rossz időre sem lehet fogni... csak gondolom több igazgató van, mint szakember.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Nincs ebben semmi különleges, csak annyi, hogy nálunk ez a rövidítés nem terjedt el, nem épült be a köztudatba, sem a fórumokon, egyáltalán sehol.
Ez olyan dolog, mint nálunk például van akku és szárazelem, két külön fogalom (lenne, ha egyesek nem kevernék folyton össze, a "tölthető elem" nevű értelmetlenséget szajkózva), angol területen viszont még az autóakkut is csak úgy nevezik, hogy battery. Meg a szárazelemet is.
A leírás alapján kijelenthető, hogy manapság az üzletekben itthon sem tudsz mást vásárolni, mint IDTV-t. Mellékes ilyen szempontból, hogy nincs mindegyikben például DVB-S tuner, nem feltétel, hogy mindent tudjon.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
félisten
-
-
azbest
félisten
Pécén nézve ilyen, rossz képarányjelzést állítottak valószínűleg. Még jó, hogy ezt könnyű átállítani. Aki fix 16:9-re állította ott ezt nem venni észre. Tévén meg eleve lehet máshogy viselkedik.
Picit régi lehet ez a meteoros műsor, mert nemrég az oroszoknál megint volt egy hasonló eset. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
DVBViewerben nulladiknak be lehet állítani bármelyik töltelékcsatornát, amit mondjuk soha nem nézünk, vagy lehet duplikálni is bármelyiket (Hozzáadás gomb a csatornaszerkesztőben), utána azt átrakni 0-ra, amint itt is fejtegetik: [link]
Utána átrakja Kedvencekbe is, de kihagyja a nulladikat.
Cikk végén az Input Page-ről beszél, ami a Beállítások között a billentyűzetbevitelre vonatkozik.
A 8. pontban az "Exclude from EPG" box nem világos, vagy talán hiányzik nálam (v5.3).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
darvinya
titán
Én is megtudom erőltetni box-omat csat.lista alapján, mi honnét induljon, és mit hova.
Hiába van előtte üres hely, akár a 0 csat.(#11165) misx
Attól függ milyen a tv-d, mert nekem engedi a normál törlést és étrakást.
Így olyan sz. lesz ahova rakom.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Pontosan értem, mit mondasz, korábban én is azt hittem, hogy így megy, ahogy te leírtad, de nálam nem úgy működött. Nálam az aktiválás napjától a hónap végéig volt érvényes, majd a kôvetkezó hónap elején rögtön frissült, és azóta is így csinálja, mert már többször ellenőriztem. A hónap első napján már làtható volt a menüben.
-
törölt tag
Az előfizetési állapot kijelzése mindig havonta frissül, és az aktuális hónapot mutatja. Ha előre ki van fizetve, akkor is. Aztán a következő hónap elején újabb egy hónappal meghosszabbodik az érvényesség. Most az van, hogy letelt a szeptember, október van, de nem jelzi, hogy a kártya érvényes lenne októberre, de mégis jön az adás. Lehet, hogy most az átállások miatt van zavar. De kit érdekel, ha működik. Csak kíváncsi lettem volna az okára.
-
-
veterán
-
doc
nagyúr
A weboldal nem jelent semmit, multkor is bejelentkeztem a weboldalukon az ugyfelszolgalati reszbe hogy megrendeljem a csaladi csomagot. Irtak mailt kb. egy nappal kesobb hogy ilyen meg olyan feltetelekkel lehet, ha erdekel akkor valaszuzenetben jelezzem. Irtam nekik vissza, aztan nem tortent SEMMI napokig.
Vegul felhivtam oket telefonon es 2 perc alatt elinteztuk... -
azbest
félisten
Hát azért a mindigtv sugárzásának paramétereiben is varázsoltak már sokat. Egy időben volt egy paramtérváltoztatás, ami 25Mbps-ről 22-re csökkentette a muxok kapacitását, cserébe hogy elvileg jobb lett tőle a vétel.
Na, azóta ugyanazokkal az eszközökkel, ugyanazon a helyen már nem volt teljesen stabil a vétel, pedig 8adik emeletről, magányos magas házból, másfél km-re a helyi átjátszóadótól történt. Talán a helyi és az sfn-ben lévő távoli, de erős torony jelének szinkronja nem tökéletes.
Ahogy most lakom belvárosi 4edik emeleten, ott pedig a 12 centis botantennával (1-2dbi) néha jobban sikerül befogni a jelet, mint a kislepkével vagy a 27 elemes 3 ágú antennával (16dbi). Valami zavarja a vételt, vagy egymást zavarják a tornyok, vagy a tér házairól sok a visszaverődés. Szóval nem egyszerű nyugodtan tévézni.
Anyukámnál vidéken, ahol magas házak sincsenek, szintén a szentesi toronyról van vétel. Tévét már cseréltem nála (mert kezdett elromlani a régi), mostanában viszont egyre többet akadozik nála az adás (ugyanaz az stb adja a képet). Hétvégén próbálok antennát cserélni, hátha jobb lesz.
Első nekifutásra, amikor az áremelés hírét hallottam, akkor én is megnéztem az alternatív műholdas árakat. Belső udvar felől valószínűleg van rálátás a holdakra. A technikai kihívás vont abban is, de egyelőre egyszerűbb dvb-t alapon próbálgatni a pécés vételt (még mindig dolgozik a kisördög, hogy saját set-top-boxot építsek. Korábban raspberry pi-vel próbáltam, de az nem vált be erre, de van pár ígéretes alternatíva, csak előbb az antennákkal kell kezdeni valamit, hogy mindig stabil legyen a jel.)
A korábbi, még analóg műholdas tapasztalataim alapján a picike 40-60 centis tányérok miatt érzékenyek a vételre. 80-110 cm körülivel 5-15 eft körüli áron jóval stabilabb a jel. Nekem annó csak akkor volt vételi problémám, ha a nap pont a műhold irányából sütött (ez évente 1-2 alkalom talán, hogy pont oda esik). Egyébként csak olyan ítéletidőben volt gond, amikor nem a tévé volt a legfontosabb szempont
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
Ne kötözködj, nem ma kezdtem.Elhiszem, hogy Nálad sose ment el, Te pedig hidd el, hogy nálam meg igen Mindent lecseréltem az utolsó csavarig nem a magam feje után menve, hanem hivatalos viszonteladó javaslata alapján.. Nem kívánom Neked, és senki másnak, hogy egyik pillanatról a másikra akadozni kezdjen az adás, amit épp nézne. Félre ne érts, nem szidom a MindigTV-t. Az árához képest teljesen korrekt volt mind a kínálat, mind pedig a minőség. Szerintem viszont durva ez az áremelés, és így már van konkurenciája főleg árban. Ennek ellenére valószínűleg maradok itt, mert kényelmesebb, és mert jópár ezer Ft-ot beleöltem a "kiépítésbe".
Viszont hűséget már nem fogok vállalni rá, szerencsére az enyém épp lejárt szeptemberrel..
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
Igazad van, csak beböfögtem, mert még emlékszem, miket írtam ide nemrég. Rákereshetsz a hozzászólásaimra, bár ez elég időigényes. Szóval úgy kapcsolódik ide, hogy nekem a mindigtv az október utáni csomagjaival kb 500 Ft-al drágul havonta, mivel elsősorban az ára miatt vagyok náluk, ezért eléggé mérges voltam/vagyok. Azonfelül 8 km-re lakok a kecskeméti adótoronytól, és a mai napig! előfordul olyan eset, hogy fogja magát, és eltűnik a jel. Reggel van, este nincs. Nem az összes csatorna, csak egy-egy frekvencia. (pl RTL Klub, és ami onnan jön van, History, és ami azon a frekvencián van, nincs) Ha minden jólmegy, elég újrahangolni és van adás, de pl elő szokott fordulni az is, hogy a jel folyamatosan ugrál, ilyenkor mehetek a padlásra egy picit elmozdítani az antennát, majd újrahangolni a boxot, és van, hogy qwa sokára találok jó jelerősséget úgy, hogy az antenna nem mozdult el, és előtte jó ideig nem volt gond a vétellel.. Ez elég idegesítő, lecseréltem már antennát, kábeleket, boxot, szóval mindent, de azóta is ezt csinálja, legutóbb pl a monzai F1 rajtjának pillanatában tűnt el a kép. Amikor az ügyféllel beszéltem, nem értette a dolgot, mint mondta egy sima szobaantennával is tudni kéne fognom, de majd ha lejjebb költöztetik a frekvenciákat, biztos jobb lesz.. Na lejjebb költöztek, de nem lett jobb.
És itt jön a UPC, aki jelenleg kedvezőbb áron ad számomra több csatornát (tudom, hogy nem a szám számít, de a mindigtv csatornakínálata is lehetne jobb) mint az antenna hungária.
És elgondolkozok rajta, hogy bekötnek egy parabolát, és onnantól nekem biztos nem kell hozzányúlnom, és állítgatnom, meg frekvenciákat keresgélni.
Az biztos, hogy nekem nem jött be ez az összedugom, és nézem gondtalanul reklám, mert szívtam vele, mint a torkos borz.Soha nem voltam UPC előfizető, fogalmam sincs, hogy honnan tudták meg a számom, de a weboldalán majdnem dupla áron vannak a csomagok, így ha valaki még gondolkozik a váltáson, vagy nem ért egyet a Mindigtv árazásával, vagy nehezen fogja a csatornákat, az nyugodtan hívja fel őket a zöld számon, mert mint a hölgy elmondta, egyenlőre nem publikus a csomag, ezért csak telefonon tud róla tájékoztatást adni..
Bocsi, hogy hosszú lett...
darvinya A hatodik hónaptól mondott 2.900-at havonta, plusz 300 a havidíja még egy beltérinek, ha pl két tv-n szeretnéd nézni..
br.rak Szerintem nem teljesen az. Elkezdte telefonon sorolni, hogy milyen csatornák vannak benne, és tisztán emlékszek, hogy a Prizmát mondta, amit a Direct Medium-ban nem találok.. Nem tudom, miért a prizmát jegyeztem meg,...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
bzoley
veterán
A pc-s tévézés nálam is kulcsszempont, de épp a minap nézegettem a digi tányéros ajánlatát. Kb. 68+xdb HD 3k-ért. Mondjuk amíg van ingyé analóg kábel, nem aktuális, csak nézelődöm. Mindigtv egyelőre F1-re van csak használva. Nem biztos, hogy a Mindig extrát választanám, ha döntenem kéne.
Nagyjából már beletörődtem, hogy szerezni kell egy hdmi-s capture kártyát, hogy az stb képét a gépre küldjem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mondjuk úgy, hogy okt 1-től drága lesz és pl már a UPC-nek (is) lesz jobb ajánlata?
Te vagy itt a helyi bigott "maradjunkatopicbanannálatémánálaminekemtetszik" sheriff?
Ezt eljátszottad a DVB-s topicban is, ahol a sok antennás kérdés mellett fel mertem tenni egy sat kérdést is, most meg itt is.
Miért nem iszol inkább egy kávét, vagy mész el ebédelni, hogy lenyugodj? -
veterán
Biztos nem vagyok benne, de az nagyon is lehetséges, hogy a kicsiknek (vagy kisebbeknek), akik nyilván nem jelentenek nagy konkurenciát a Diginek, olcsóbban adja, a nagyoktól viszont, akiket konkurenciának mondhatunk, irreális árat kérne.
Közben hosszabb leállás után megjavult mindkét mux.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
azbest
félisten
Korábban volt szó arról, hogy az új muxokat szolgáltató hardverekkel kapcsolatban vannak még hibák. Konkrétan arra gondolok, hogy a 4:3 képarány kezelés néhány régebbi készüléken nem úgy viselkedik az új muxokon, mint a régieken. Annyit láttam csak egy progival megnézve, hogy a régi muxokon más módon kezelik a képkozkák közti különbséget: [link], ez elég zavaros volt, le is írtam a saját verziómat rá [link], nem is tévedtem sokat [link]
Lehet, hogy befrissítették az eszközöket és azért bolondultak meg.
Ebben a pillanatban mindhárom adó elsötétült nálam. Éééss úgy tűnik pár másodperccel később, hogy megjavultak. Nem, visszasötédett / akad és kockásodik 100% minőséggel. Persze az is lehet, hogy eleve így kapják valahonnan őket.
[ Szerkesztve ]
-
StSanya
senior tag
Akkor lett még beállítva, amikor még csak 3 multiplex volt, tavaly ősszel. Szél, csapadék, nap se éri. Ha rosszul lenne beállítva, nem jönne olyan jól az A, B és C...
ERP-be lesz e kutya elesve...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
StSanya
senior tag
Jah, átnézem majd nálam a dolgot... Közel 12 km, padlástérben Synaps AHD 343, de több TV-re elosztva.
LG LA667 TV szerint:
Multiplex Jelerősség Jelminőség
58 B 91/92 100
49 C 90 100
38 A 90 100
33 E 58 87
32 D 38/42 0Ahogy nézem, ezt adják a legkisebb adóteljesítménnyel, 67,6 kW-al... A többi: 69,20; 79,40; 85,11; 97,70 kW...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm a választ.
Anyám "adógödörben" lakik, így a beltéri antenna nem lenne igazi segítség. A padlás a helyszín, cirka 5 méternyi távolságra az elektronikától. Ha a set top box koax-on szolgáltatja a tápot, akkor hurrá, csak visszatérek az alapkérdéshez: kell valamit barkácsolni, vagy elég, ha a koax-ot rákötöm az antennára?
Ezzel kapcsolatban nem találtam semmiféle információt.frovery: Felsőnyék, Béke u. 40-es szám, árnyékolt terület.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
salapp
addikt
Én egy nem tipikus magyar embör vagyok, mert úgy, ahogy van, tojok a bőrlökdösőkre.
A tenisz közvetítések érdekelnek, abban meg jurosport eléggé otthon van.De ahogy minél többet gondolkodom a dolgon, legjobb, ha hagyom, hogy a család nézze azt, ami van, én meg helyette maradok a sportnál, kerti munkáknál és a zenehallgatásnál.
Minden kereskedelmi csatorna úgyis tocsog az igénytelen reklámokban, fene tudja kivárni.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
Hát ja, lehet, hogy kéne venni egy okosított hd műholdvevőt a német adásokra, a mindigizét meg megtartani lebutítva Alap plusz Világjáró kieg csomagra, aztán jól van.
De a T-sat-on azért csak ott van a két Eurosport HD is...
Darvinya: ennyit számít úgy látszik, az a mínusz 24 cm képátlóban... Mondjuk lehet, hogy túl nagy elvárásaim vannak egy ilyen sd adással kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
frovery
senior tag
"De ha nem tud kirakni tetőantennát, akkor mit csináljon???"
Amit már javasoltam. Tv háta mögé, szekrény tetejére felrakhatóak. Pl:
3 elemes yagi
20 elemes logper
Ezeknek alapból nagyobb a nyereségük, mint egy szoba antenna.
Ha pedig éppen vétel határon lenne a vételed, akkor utólag beépíthető egy Triax gyertya erősítő. -
Watt25
veterán
Nem az volt a kérdés, hogy mit csináljon, hanem milyen szobaantennát ajánlunk.
De ettől függetlenül leírtam, hogy mit csináljon: próbálkozzon bármilyen antennával, mert a leírtak alapján elég jó eredményt érhet el. De te vállalnád a felelősséget az antennádért? Vagyis, biztos vagy benne, hogy egy szolgáltatásért, amiért fizet, azt fogja kapni, amit elvárt? (Én mondjuk elvárnám, hogy semmilyen esetben sem kockásodjon be a kép.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
Csak errefelé túl sok a Simpson, az MTZ és a crossmotor, valamint mellettünk van épp a járda, úgyhogy néha épp felvétel közbe zavartak be <---> Ettől viszont még nem rossz a szobaantenna.
De hát ez az, ami pont nem igaz! Egy rendesen beállított tetőenatnna mellett bármilyen ősrégi kövület megy el, nem zavarja! Márpedig, ha a DigiSport-ot, akarja nézni, az azt jelenti, hogy fizetni is fog érte. Én nem vagyok hajlandó azt mondani, hogy erre a célra ez és ez a szobaantenna alkalmas. Elképzelhető, hogy olyan helyen van, ahol megbízhatóan működik egy szobaantenna is, és ezért írtam, hogy próbálja meg. De biztosra nem lehet menni egy szobaantennával. Ez az utóbbi mondat a lényeg, ez a sablonválasz lényege, ezt értsd meg!
lajszer: Kérlek olvasd el megint, mert ott van a válasz. (De segítek: a válasz az, hogy nincsen tuti válasz.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
frovery
senior tag
"Csak errefelé túl sok a Simpson, az MTZ és a crossmotor, valamint mellettünk van épp a járda, úgyhogy néha épp felvétel közbe zavartak be"
"Ettől viszont még nem rossz a szobaantenna."
Pont ezért sz@raok! Ha szerinted ez így jó, hogy 2 percenként elmegy a házad előtt egy lovaskocsi és arra is bezavar, akkor szenvedj(etek) az ilyan csodákkal. Megveszed 4-8ezer ft-ért, amikor veszel egy kis logpert 2500-ért, ami jócskán túlteljesít a szoba antennákhoz képest és olcsóbb. Még ha venni kell egy erősítőt, gyertya 1500Ft-ból megvan. Még spóroltál is 2×, mert 1× olcsóbban kijössz, 2×, mert nem kell idegeskednek, mert nem tudod nézni és rögzíteni.
Nem???UI: "így lett egy Tesco-s kirakva az erkély korlátra" Na most, akkor ennyi erővel a logpert vagy egy kis yagit is ki tudnál rakni, nem???
[ Szerkesztve ]
-
lajszer
tag
Igen!
Én is már harmadszok kapom meg a "sablonválaszt" amiben semmi konkrétum nincs. És senki se képes ajánlani tényleg egy használható szobaantennát, mondjuk egy márkát, egy típust... Nem fogok tetőantenna felszerlésével szórakozni vagy nem fogom szétverni a falat, hogy újrakábelezzek) Egyszerűen csak UPC mellé szeretnék Digisport 1-2-t ennyi és képtelen bárki is használható választ adni, csak "sablonválaszt"...[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Havi díjja van felsorolva.
De én október 1-el elő akarok fizetni a kiegészítőre. Ha veszek 1 éves családit és 1 éves kiegészítőt, akkor meg
Mi a gond, mert nem teljesen értem.
Veszel 1 éves családit és hozzá a kiegészítőt.
Ha az a gond, hogy a mostaniból 1.5 hó van még és ahhoz min. 6 hónap lenne az előfizetés?
Ezt a 1.5 hónap bukhatod, mert áttérni számlásra ilyenkor nem lehet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
Ja hát a feltöltőkártyás dolog még kicsit zavaros. Az biztos, hogy eddig is át tudták számolni a különböző csomagokat napidíj alapján. Most is megvannak adva, hogy melyik normál és kiegészítő csomagnak mennyi a napidíja. A legnagyobb kérdés, hogy feltöltőshöz hogy lehet kiegészítőt venni.
A havidíjas a legkényelmesebb. A feltöltősnél viszont volt, hogy listaár alatt is be lehetett szerezni alapcsomag kártyát (gondolom a boltosok trükköztek és a boxszal együtt kellett volna adniuk.), amit az ügyfélszolgálattal átkonvertáltattak családi csomagra.
-
sztanozs
veterán
Nincs sajna erkély közvetlen rálátással - van mondjuk egy olyan szoba, ahonnan esetleg lenne rálátás a HHH-re (egy falon keresztül) de ahhoz kb 15 m koax kellene (nem igazán tudom szétfurkálni a falakat), meg amúgy hülyén nézne ke egy antenna a hálószoba sarkában. Hülye a lépcsőház felépítése, és pont betakar a ház sarka.
Ja igen, elsősorban szobaantenna.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
darvinya
titán
1 hónapig ugyanazt a kártyát keresi/adja kódjával.
Tehát nem változik.
Inkább csak akkor lenne észrevehető, ha csak arról az adóról adnák a jelet.
Mivel ez nincs kiépítve (érthető is mivel a lefedettség nincs 100%-on 100%-os csatorna szolgáltatással).Viszont nemrég panaszkodtam AH műszakinak WayteQ problémámmal, közölte a tényt.
Annyit hozzá tett, hogy nem kell sokáig bajlodnom vele, mert 3 év múlva már T2-es rendszer indul és rá 2 év múlva csak az lesz.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nem 1 hónap aktíválják, hanem haponta.
Amit látsz az a kártya ugró kódja.
(Az enyém most:
14.08.30-14.08.06-ig 0100ffff
14.08.01-14.08.31-ig 0180140f)WayteQ 95CX pont ezért hülyül meg éjfélkor, mert nem tudja rendesen lekezelni.
Ilyenkor sem EPG, sem infopanel nincs.Igen meg tehetnék, csak csatorna szolgáltatók nem tudnák eladni a sok sz…rt.
Mivel AH is csomagba kapja egyes csatornákat, pl: RTL, Tv2 csoport[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Nem a muzsika tv az amelyik új néven átalakul nemsoká?
A disney meg nemrég újult meg [link], de ezek szerint a gyerekszobákban még sok a crt tévé
Szerk:
jaj, bocs... csak most találtam meg. Nem a muzsika, hanem a nóta tévé alakul át. Sláger tv lesz. Ez is rtl csomportos adás, szóval nem lepődnék meg, ha az átalakulásban szeptembertől felkerülne a kínálatba.[ Szerkesztve ]
-
juhasz22
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Hát megmondom ősszintén hogy amikor elsőnek írtad a NCAA rákerestem a YouTubon
Ezt dobta ki (remélem neked is az első 15ben 14kosárlabda volt )Megnéztem a videókat de nem tudtam hova tenni és az előző keresés alapján írtam a kosárlabdát
Szóval a NCAA fedő fogalom így mögé kell tenni hogy milyen szakosztály , van pár darab
Meg ha jól értelmezem ezt náluk ifinek nevezik , tehát iskolások kezdők játékosok játszanak , majd innen kerülnek a profi ligába
NCAA Football majd egy szinttel feljebb NFL
És ezzel nem minősíteni akarom a mérkőzéseket[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nem szeretem a kosárlabdát
(#10113) azbest
Diginél van szerelési költség nem is kevés , kb egy év alatt jön nullára a Telekomhoz viszonyítva
Ezért is lett mindigtv digi helyetMindig tv alaphoz viszonyítva meg soha, tehát 1400 kategóriában a szerelési költség hiánya miatt a mindig tv bőven nyerő
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Én a motorsportokon kívül egyedül a NFL-t bírom megnézni
Egyszerűen nem tudom elviselni ha picsognak a bírónak hogy miért így vagy úgy döntött , szó szerint végleges eltiltást adnék az olyan játékosnak aki a bíró közelébe megy hogy reklamáljonAmúgy én is kíváncsian várom hogy milyen csatornák lesznek majd elérhetőek , csak attól tartok hogy minicsomagokba lesz becsomagolva és ha mindet megakarná rendelni az ember eszement végösszeg jönne ki
-
bul07
nagyúr
És kinek kell az a NFL a sport1-2 megy
[ Szerkesztve ]
-
elodman
aktív tag
Morgen és Thanx frovery, Voice24, csibor, BTO és különösen Bozek ....
a sok hasznos infoért.Meglepődve látom, h. kirakva falon kívülre erősítős kb. 32cm átmérőjű szobaantennát és azt Siófokra irányozva jól bejönnek az ingyenes adások! Végül is, épp szemben vagyunk a jeladóval.
Már csak ki kell rögzíteni e kütyüt, tető már van felette..sok üdv meg ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest