- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
30z.Samu #50999 üzenetére
Én B125öt csináltam tavasszal, lehet ha most állnék neki, inkább nagy A lenne, de nem bántam meg, csak tudom, hogy nekem kell a nagy A hamarosan, talán jövőre. Minden esetre, hanem buksz meg, akkor nincs nagy különbség összegileg a B125+A különbözeti és a közvetlenül korlátlan között. Én, ha minden elsőre ment volna, és nem ott ülök először váltós motoron, akkor az iskola árait szigorúan papíron nézve még egy ötössel olcsóbban is kijöhetnék a különbözetis megoldással. 2 éven belül érvényes a KRESZ, tehát csak gyakorlat kell.
Ja, és szerintem ilyenkor már nem indul gyakorlati képzés, majd tavasszal. Iratkozz be januárra, akkor lesz időd arra megcsinálni a KRESZ vizsgát, mire kijön a normálisabb idő, és akkor március elején elkezdheted a gyakorlatot. Ha beiratkozol időben, akkor elsőként kezdheted, a vizsgákra sem kell majd annyit várni, mint szezonban.
-
Dexar007
veterán
válasz
30z.Samu #50999 üzenetére
Nem tudom,itt Gyongyosn biztos az is legalabb 80. Nagymotor jogsi pedig 30-cal tobb.Nem er annyit az egesz,hogy duplan bejarjon az ember,raadasul ez egeszen biztos,hogy nem lesz olcsobb a jovoben.Cserebe a megszerzett jogsidat mar nem tudja elvenni allambacsi,vagy ki tudja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest