Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
bajnokpityu #10947 üzenetére
csiszolópapírt is vegyél.(400as.t majd 800ast és legvégül 1200ast) vagy ha van csiszológéped az kevésbé fárasztó..
Aztán vegyél vmi foltbenzint vagy brigéciolt, mert zsíroldóak és a csiszolás után ezzel kell majd leszedni a zsírt róla..
ja és spraybe véletlenül se vegyél colorwork márkájut mert azoknem olaj és benzin állóakNeolux az teljesen jó, bár én vmi mással csináltam asszem...
20cm-nél ne fújd közelebbről mert megfolyik! Első rétegnek csak épphogy legyen rajta vmi, nehogy teljesen befedje! Én asszem 4 réteget fújtam rá, 15-20 perces szünetekkel.
ha neoluxot veszel azt nem kell lakkozni mert van benne! Mindenképp oylat vegyél amit nem kell utólag már lakkozni! De látom flip-flopban gondolkodsz abban nem tom milyenek vannak...Am szép munka lesz az egész motort lefújni én csak a felniket csináltam de azzal is volt meló
Kitartóst, mert megéri!
-
Gergello
addikt
válasz
bajnokpityu #10947 üzenetére
Komplett mocit nem érdemes otthon fújni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest