Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
palbence
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
köszi szépen a frissítés sikeres volt most már csak az a kérdésem, hogy az antenna teljesítményét a haladó beállítások -> tx power alatt tudom beállítani?
én úgy látom, hogy itt az alapérték 70mw. mennyit állítsak be? nem akarom kiégetni az antennát. mennyit javasolsz? vannak egyéb fontos beállítások is? köszi előre is! -
palbence
tag
sziasztok. kb. 2 éve vettem egy wrt54gl típusú routert. nem túlságosan értek ehhez a témához, ezért kérem a segítségeteket. a router teljesen jól működik, azonban a másik gépen gyenge a jel (egy c2d imac). a router és a gép között sok a vasbeton fal. hallottam, hogy firmware frissítéssel lehet növelni a router teljesítményét. mivel 7400+ hozzászólás van most már a topicban, - nem tudok visszaolvasni - ezért nagyra értékelném, ha valaki mondjuk pm-ben vagy e-mailben step-by-step megírná nekem, hogy mik a teendők, hogy maximalizálhassam a router tejesítményét. jelenleg a routeren v4.30.7-es firnware van. előre is köszi!! üdv, bence
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi