Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikkamokka
tag
Sziasztok! Komolynak tűnű probléma következik:
Van egy WRT 54GL v1.1-es routerem, ami egyszer csak (kb 2 hete) elkezdett a wi-fi-ről ledobálni. Ekkor dd-wrt szoftver volt rajta, ha jól emlékszem 23 SP1 (vagy SP2). Elég régóta nem volt frissítve. Gondoltam, itt az ideje. Feltettem a dd-wrt 24-es verzióját, de így is ledobált. Ezután feltettem a tomato 1.25-t. Közben odáig jutottunk a routerrel, hogy a sw-en be van kapcsolva a wi-fi, a külső lámpa is világít, de a wi-fi nem működik. Nincs semmiféle jel, meg sem találja a wi-fit a 3 notebook, telefon... A ssid broadcast be van kapcsolva.
És mindeközben a vezetékes része megfelelően működik és működött.
Mi lehet a gond? Túlmelegszik (a wi-fi chip)? A router háza langyos.
Hogyan lehet egy ilyen routert szétszedni? Tud vki linket ehhez? (már nem garanciális legalább 2 v 3 éve vettem.)
Köszi előre is.
-
bikkamokka
tag
A következő a kérdés:
Adott egy wrt 54gl router DD-WRT v 23 SP2 firmware-rel. Ezt szeretném repeaterként használni, wifin keresztül. Ha az "advanced routing"-ban az "operating mode"-ot "RIP2 router"-re állítom, akkor működni fog?
Vagy a v23 SP2 nem tud repeater módot? Ha ez nem tud, akkor melyik firmware tud? (DD-WRT-hez nem ragaszkodom, tomato is lehet)(most nem tudok próba szerencse alapon kísérletezni, mert nem adott itt a két router, csak a hétvégén)
Köszi
-
bikkamokka
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Tényleg!!!
Nem a QoS a ludas. Kikapcsoltam.
Az sem a QoS hibát támasztja alá, hogy a másik gépen meg rendesen megy.
De akkor mi a hibás?
-
bikkamokka
tag
Sziasztok!
A következő problémáim vannak:
ha nagyobb fileokat töltök le (pl telepítő fileok honlapról), akkor nem jönnek le rendesen, sérülnek (nem lehet futtatni őket).
ha videót (pl youtube) nézek böngészőben (IE, FF, opera), akkor egy ponton a videó megáll, és nem tudom tovább nézni, mindig ott áll meg. Annak ellenére, h az egész videót letölti.
a fórum hozzászólásait nem mindig jeleníti meg rendesen, pl az utolsó pár hsz lemarad, vagy az oldal kusza lesz. (nincs minden ikon, ábra, szöveg a helyén)A kérdésem: okozhatja-e ezt a a WRT54GL QoS beállítása?
DD-WRT (talán v23 SP2) fut rajta, úgy állítottam be, hogy a http-nek magas prioritása legyen, ha a másik (összesen 2 gép van rákötve kábelen) gép feltölt/letölt (DC, torrent stb), akkor se vegye el a sávszélességet, léehessen böngészni. Az 1 és 2 port sávszélességét is beállítottam, a bejövő internet sebességének a felére.
Érdekes módon a másik gépen nem fordul ez elő.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem a QoS a ludas. Kikapcsoltam.