Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz27
csendes tag
válasz
h_143570 #2975 üzenetére
kösz, hogy segítettél, igazából már össze is jött a dolog, minden kézenfekvő volt.
Csak a titkosítással babráltam picit, mert nem tudtam melyik lenne a legjobb, végül wpa-psk-t állítottam be. Ez elég szerinted v. érdemes még máshogyan is bebiztosítani?
Bocs, hogy ilyen amatőr kérdésekkel terhellek, de mint mondtam még nem csináltam ilyet, egyébként ebből adódóan ezt a mondatodat sem nagyon értem: "Ez esetben dupla NAT moge kerulsz igy a portforward elege macerasa valik."Ja és nem véletlenül lett router vásárolva, pár hónap múlva már máshol lesz használva
Thx. -
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok,
Egy másik topicban nem kaptam eddig választ ezért ide is berakom:Segítséget szeretnék kérni, szeretném megosztani a lakásban lévő adsl net-et (egy gép vezetékes és egy notebook vezeték nélkül kapcsolódna, mindkettőn winXP). Még nem igazán csináltam ilyet, kezdő vagyok nagyon a témában, de jópár oldalt és itt a fórumot átnéztem, nagyjából tiszta is a dolog remélem menni fog . A routert megvettem (Linksys wrt54gl). Ami nem teljesen tiszta számomra, hogy a net amit megosztanék az is már egy routerből jön a szomszédtól, ilyenkor mire kell figyelni ha ’tovább’ akarom azt osztani. Úgy értem a router és szg.-ek beállításánál (és esetleg a kábelezésnél) valamit másképpen kell konfigurálni, mintha simán közvetlenül a modemen keresztül kapnám a netet?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest