Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norberto89
üzenetére
Ez két okból sem fog működni... Az egyik, amit itt már leírtak előttem, hogy ha egyszer lekapcsolt, akkor nem fog tudni újra elindulni, mivel az operációs rendszere leállt, így nincs ami újraindítsa a vasat! A másik pedig még a leállítással kapcsolatos, mégpedig, hogy mivel ez nem egy ATX-es PC táp, ha le is állítod paranccsal a firmware-t, az nem fogja - mert nem tudja - áramtalanítani a routert, azaz a LED-ek tovább fognak világítani, és az egész vas ugyanúgy működik tovább, talán 1-2Watt-al leesik az áramfelvétele, és ennyi! Vagyis úgymond csak szoftveresen áll le, valahogy úgy, mint a régi PC-k voltak AT-s időkben! Ott is kiléptél a Win95-ből, aztán kiírta, hogy "Most már biztonságosan kikapcsolhatja a számítógépet!"

Erre csak az időzíthető konnektor lesz megoldás, amit fentebb is javasoltak már!
PonPonBár egy teljesen áramtalanított PC valóban nem tud elindulni magától, de a legtöbb ATX-es gép BIOS-ában van lehetőség időzített bekapcsolásra, csak ez ugye nem ugyanaz a helyzet, mint a router esetében, mert egyrészt a PC képes a tápegységét is vezérelni, amit a router nem tud megtenni, másrészt ezen van egy ilyenkor is működő rendszer, a BIOS, ami a routerből szintén hiányzik...
-
válasz
Wind-Storm
üzenetére
-
-
-
-
-
-
Hát jahhh... De szerintem egy minimálisan hozzáértő valaki, kis utánaolvasással, teljesen kezdőként is 1 óra alatt megszerzi az egyik MAC címet ami engedélyezett a hálózaton, azt beállítja a saját kártyájának, és ámen! Manapság a MAC szűrés már nagyjából annyit ér, mint a WEP titkosítás, azaz semmit! WPA2-t, de legalább WPA-t kell használni, és akkor nincs ilyen probléma, nem kell a klienslistát sasolni egész nap... De WPA-t is csak akkor, ha van olyan eszköz a hálózaton, ami nem támogatja a WPA2-t! És persze a kulcs megfelelő hosszúságú, és kellően összetett legyen, ne a kutya neve, amit a szomszéd elsőként fog megpróbálni... Szóval vsz a támadások ellen nem a DHCP klienslista böngészése a megoldás, hanem a megfelelő szintű védelem! Persze bonyolítani lehet MAC szűréssel, meg SSID rejtéssel, de ezek önmagukban semmit sem érnek!
-
-
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát bizony én sem találok ilyet a gyári fw-ben...
-
-
-
-
Az eredeti tápja 12V 1000mA, vagyis 1A! Ha van valami hasonló darabod kéznél, talán még 9V-ossal is elindul (bár ez nem 100%), nyugodtan kipróbálhatod. Esetleg az internet modem tápja... Amúgy nem egy csillagászati összeg az új táp sem, a 2A-es verzió jelenleg 1600HUF! Ha a város másik végén találsz valakit, akkor lehet oda elmenni is belekerül ennyibe... Én sajnos nem vagyok pesti (Pesti meg végképp nem), így ennyit tudtam hozzátenni! Remélem segítettem!

-
-
válasz
üzenetére
Szia!
Tomato-val megoldható...
A kártyaolvasó terminált meg a QoS-ben IP szerint kiemelheted max prioritásra... De az idegen klienseket akár sebességlimittel is lehet korlátozni, hogy a böngészésen kívül mást ne is legyen érdemes csinálni a hálózaton velük... Ezen kívül blokkolhatod az ismertebb trackerek url-jeit, és még egy csomó lehetőség van.
-
-
-
Biztosan nem, de a scripteléshez nem igazán értek már... Bár nyilván nem ez az oka, de a scheduler-be nem szükséges egyébként a #!/bin/sh sor, csak simán a parancsok! Esetleg próbáld meg úgy, hogy létrehozod a scriptet a jffs-be, aztán scheduler-ből azt hívd meg, és ne a parancsokat futtasd!
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- iPhone topik
- Projektor topic
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mozilla Firefox
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi