Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
A vas javítható. Biztos, ami biztos le kellett ellenőriztetni a megrendelővel. Bár nagyobb felhajtás lett belőle. mint gondoltam, nem is dícsértek meg... Ma el is kezdtem a javítást, erre behalt a sugárfúró is. Rám jár a rúd, ez a 2015 amúgy sem az én évem más szempontból sem...
A masina szépen kikapcsolt BF4 közben. Hagytam pihenni kicsit, aztán 1.5 órára rá asztalon is kikapcsolt magától és most az előbb is. Mióta megvettem az új karit, azóta csinálja. Tápra gyanakszok, már elég öregecske szegény, gyorsan lecsekkoltam és 6-án lesz már 5. éves. Bár közel sem használtam ki a teljesítményét, de úgy gondolom már eljárt felette az idő.
Nagyjából ennyi, nemsokára hétvége és pihi. Pénteken valószínűleg bent maradok, ha nem haladok rendesen a javítással.
Aktív témák
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest