Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tüncy
csendes tag
Ó, vasárnap van!
Holnap kezdődik megint egy hét...
hülye média fuck, most is egy 7,5 órás filmet akart velünk megnézetni úgy, hogy bent maradunk tovább... na persze.. azt mondja halasszuk el a többi teendőnket. hát nekem konkrétan most az a többi teendőm, hogy tanuljak.. mert persze pont a félévem tök jó lett, de most persze az évvégét kell továbbküldeni, hát mit ne mondjak, rontok...
na mindegy...
Tegnap voltunk Vásárhelyen, szokásos volt.
Gábor sajnos nem tudott eljönni, mert dolgozott, de este találkoztunk, és a névnapi ajándékát is megkapta.. Örült neki.
Ja 6-ra megyek matektanárhoz.... pénteken írtunk dogát, de olyan hülyeségeken rontottam el..
emiatt szomorú voltam, de aztán péntek délután Anyuval meg Gabimmal
elmentünk Kecskemétre Malomba, és ettől jobb kedvem lett. Vettem egy új pulcsit, meg egy eprecskét...
(cipőt) de aranyos szerintem... 
Régóta kerestem már farmert is, ami normális, mert sikerült egy csomó kg-t felszednem az utóbbi időben, és minden cuccomat kihíztam... a Malomban csomót felpróbáltam, de egyik se volt az igazi. Aztán Vásárhelyen szerencsére sikerült megtalálni, azt amit kerestem.
Hízással kapcsolatban.. hááát a ballagó felsőm szűkösen jön rám, emiatt kicsit ki vagyok bukva, a fényképezkedésen úgy ültem benne mint egy cölöp...
de teszek az ügy érdekében...
ma voltunk Gabival a gáton görkorizni, jól esett a mozgás, meg amúgy is tök régen koriztam már.. utoljára a befagyott Holt-Tiszán, de persze akkor is jégkorival
na most ennyi, adok egy puszit Gabinak
szeretem...
Aktív témák
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elmentünk Kecskemétre Malomba, és ettől jobb kedvem lett. Vettem egy új pulcsit, meg egy eprecskét...
szeretem...