Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mára elég volt az LSD-ből
- DPD tapasztalatok
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
Manfrotto 055 prob +488 rc4 gömbfej ez kijön 60-ból én ezt fogom venni esetleg nézhetsz még giottot is kb ua ba fog kijönni a mani 7 kg-ig a giotto ennyiért kb 10 kg-ot bír a mani picit lentebbről indul és könnyebb. Esetleg ha természetbe kell többet mani Nat55 . Ha olcsóbb kell akkor a 190-esek is megteszik vagy 25-30 körül esetleg velbon serpa 750r ezt 3d-s fejjel árulják.
PENTAX
-
BEE
addikt
Nekem egy Manfrotto 190ProB van az akkor legolcsóbb
3D fejjel.
A 190 a tipusa, ez kicsit vékonyabb, könnyebb mint a 055-ös.
Pro azt mutatja, hogy a középoszlopot vízszintesen is rá lehet tenni.
B meg annyi hogy feketére van festve.
Eddig mindenre jól tudtam használni, csak ajánlani tudom bárkinek.
Egy átlagos gépet stabilan tart még rossz körülmények között is.
A külső használatra szánt állványnál fontos hogy mennyire állja a
középoszlop függőleges csavarását.
Ez a műanyagok egyik nagy gyengéje, mert egy kisebb szél is
belengetheti rajta a gépet.
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
csiga997
őstag
fejjel lefele, oldalról, ahogy akarod...
A gitzo egyfajta prémiumkategória. Sajnos a manfrotto fejek annyira nem jók - bár az utóbbi időben sokat javultak -, ezért is javasoltam inkább a gitzot. Ez egy magnézium fej, súlyra kb fele annyi, mint egy hasonló manfrotto.
Manfrotto, Gitzo egy cég, különben. -
csiga997
őstag
Konkrétan pont ezt a kettőt fej-fej mellett nem hasonlítgattam még össze, de általánosságban a gitzo fejek könnyebben és jóval finomabban kezelhetőek mint a manfrotto. A súlyt se lehet szerintem félretenni, elvégre ez a gitzo fej pontosan fele akkora súlyú mint az általad kinézett manfrotto. (40dkg vs 80 dkg). Mondjuk egy cseppet kisebb is, de a fél számmal nagyobb 1278-as fej is csak 60dkg (kb méretre azzal egyezik). Egy 350D-hez mondjuk a kisebb is untig elég.
Ami a karácsonyi ajándékozásnál döntő lehet viszont, hogy a gitzohoz azt írják, hogy ''raktáron'', a másikhoz pedig, hogy ''rendelésre''.
Ami a linkelt lábat illeti, biztosan igaz amit írnak, viszont az már önmagában, fej nélkül is több mint 70e. Annyiért manfrottoból már karbont kapsz. [link][link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest