- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
snowman #36647 üzenetére
Az asztalt a felfutes ideje alatt felulrol infra lampaval kell megvilagitani. Sima szilardtest-relevel a raspirol vezerelheto. Az legalabb 230-rol megy es nem a 24V-ot terheli. Akkor a legjobb, ha fekete az asztal.
Amugy az indukcios futesnek az a lenyege, hogy az egesz nozzlet kozvetlenul futi, meg a csucsat is es nem a menettol vezeti odaig a hot.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
snowman #36647 üzenetére
Igazad van. Akkor kell egy indukciós asztal is.
Amúgy elvileg a start g-code-ot meg lehet úgy írni, hogy először az asztalt fűtse fel és amikor az elérte a hőfokot, akkor álljon neki a hotendnek. Elvileg.
Gyakorlatilag még egy nyomtatónál sem találkoztam ezzel.
Viszont miután felfűtött a hotend, mindig szivárgott a nozzle-ból valamennyi anyag.
A prusa-nál is, míg felfűti az asztalt, addig pont elszivárog annyi anyag a melegedés hatására, hogy amikor az asztal eléri a hőfokot és leszedem a szivárgást, úgy tud szintezni, hogy filament nem éri az asztalt.Amire inkább kíváncsi leszek, az a nozzle és annak az átmérője. Ilyen infóval még nem találkoztam. Lehet, hogy csak én vagyok figyelmetlen. A videó alapján közvetlen a csőből jön ki, nincs nozzle, amit cserélni kell. Hacsak nem a csőt magát kell cserélni majd.
Arról sem találtam infót, hogy eleve mivel fogják szállítani. A bevált 0,4-sel vagy inkább már 0,6-tal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- BestBuy ruhás topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest