- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
A szál 0,15 mm a rétegvastagság akar lenni vagy a fúvókaátmérő? Akármelyik is az, ne haragudj meg kérlek, de én 0,3 mm-es rétegvastagsággal kezdtem és 0,5 mm-es fúvókával. Nem értem miért akar mindenki azonnal sebészi pontosságú dolgokat véghez vinni. Nagyobb méretekkel kell kezdeni, mert csak csalódni fogsz, ha ilyen aprókkal kezded. Ha nem kezdés, hanem fejlődés közbeni gond, akkor pl a műanyag gyártója sem mindegy. Asztal hány fok? Sok a 4 shell, elég 2 is. Kitöltés jó lesz így, kicsit sokallom a tempót ilyen hideg fejhez. Travel nem érdekes mennyi, amíg győzi a motor lépésvesztés nélkül. PLA-t sime üvegre vagy tükörre tökjól lehet nyomtatni, nem kellenek ilyen szalagos meg tapétás meg nem tudom milyen trükkök hozzá. ABS-nél más tészta, de a pla nagyon kezelhető anyag. Nézd meg azt is, hogy ha elfordítod a békát a szeletelőprogramodba a függőleges tengelye körül 45 fokban, akkor is felválik-e a hasa. Lehet, hogy túl határozottan indul meg a nyomtatód hossz vagy keresztirányba, de ha elforgatod a kettő közé (45°), akkor lehet kicsit trükközni, elképzelhető hogy nem válik fel. Amíg nekem nem ment minden gond nélkül a nyomtatás, addig volt hogy ilyesmivel is próbálkoztam és segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest