Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz Norbesz23455 #34100 üzenetére
Intelhez lehet 3x2GB memóriát kapni 30k-ért, van 40k-s értelmes lap, és a CPU valóban 60k. Egyébként meg:
Megkérdezted, hogy milyen videokártyát vegyél, és ellenfélnek egy processzort hoztál fel...hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
vergilx
őstag
ha fölhúzod a q9400-at 3,5GHz körülire,elégnek kell lennie.
-
vzsryl
nagyúr
Mire mész a 6/12 magos procikkal, ha a jelenlegi játékok 99,9% max. 2 magot használ ki?! Híresebb kivételek: GTA4 (elvileg 3 szálas), ARMA2 (4 szálas).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
szekto
aktív tag
válasz Alister71 #34091 üzenetére
Okés, köszi a választ!
De azért egyet valaki legyen szíves már megmondani nekem: ennek a DX 11-nek van egyáltalán annyi értelme, hogy megérje a DX11-es karikra várni?
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
-
slayerenkala
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata
Radeon™ HD 4870 512 MB DDR5 XXX (HD-48ZA-YDDC)-val kapcs? pl sapphire kártyákkal szemben : ) -
lsc
nagyúr
-
szekto
aktív tag
Előbb olvastam egy cikket a HD 5770/5750 megjelenéséről:
http://forums.ocworkbench.com/showthread.php?p=452807
Ha 2009. október 12-én megjelenik külföldön, akkor kb. mikorra fog hazánkba elérni? 1-2 hét?
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
Tosee
őstag
válasz D1Rect #34107 üzenetére
Minden játék megy normálisan a kívánt (1280*1024) es felbontással high beállítások mellett!
Játékok pl: Arma2, NFS Shift, stb... stb...
Csak azért cserélném le mert össze kell raknom egy másik gépet, itthonra, és ha van olyan amire megérné, akkor a jelenlegit átraknám a másik gépbe, és vennék egy gyorsabbat a sajátomba!
Bár a kártyát nem hajtom ki rendesen, mert ezen van 2x 6 os tápcsatlakozó van, amiből csak az egyiket használom + Egy jumperrel is lehet még kakaót adni a kártyának! Eddig azért nem használtam nagyobb teljesítményen, mert ment vele minden, és addig feleslegesnek tartottam!Azt elfelejtettem írni, hogy továbbra is geforce kártyát szeretnék 25-30ezer környékén!
Egyenlőre egy GTS250 512mb és 9800GTX+ néztem! Vélemények?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani vidikarit 30 ezer körül? játékra filmezésre netezésre... a jelenlegi konfigom az adatlapomon...vagy szerintetek a mostani vidikarim meddig lesz elég a játékokhoz?
-
brutaka
tag
Leírom ide is, hátha tud valaki segíteni
Sziasztok
Tudna valaki segíteni? Már eléggé idegesítő az egyik problémám, és nem tudom megoldani
Van egy MSI EX600as noteszgépem, NVidia GeForce 8400 M Go kártyával. Szerettem volna letölteni az új drivert hozzá mert már a 186.81 es is kijött, és nekem csak a 185.15 ös van fent. Ám telepítés közben azt írja ki, hogy a telepítő nem talált a jelenlegi hardverrel kompatibilis drivereket. A telepítő kilép... A drivert a hivatalos NVidia oldalról szedtem le, és a supportted model-s nél ottvan a 8400 M G.
Hogy tudnám feltelepíteni, vagy miélrt nem tudom?
Windows 7em van és win7es vistás drivert szedtem le.
help plsÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
fagy53
nagyúr
Ezt tanulmányozd át! Ne zavarjon, hogy a 8800GT helyett a 9800GT van, mert ua.
-
RootRulez
félisten
Ez az 5750es melyik mai ATI karival van egy súlycsoportban?
═════════════════════════════════════════
-
SpongyaBob
veterán
Mi a véleményetek erről a kártyáról? http://www.hardwarebolt.hu/termekek/videokartya/gainward-videokartya-hd4850-glh-512mb-gddr5-hdmi-0230.html
Nekem olyan kamunak tűnik. Mert egyik helyen GDDR5-ös memóval írják, másik helyen meg GDDR3-as (alatta) Most akkor ez melyik? Van még ilyen egyáltalán gyártáson? Esetleg mi a tapasztalatotok erről a kártyáról? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Gyuri27
félisten
válasz SpongyaBob #34138 üzenetére
Ebből van ilyen is olyan is. Nézd meg a gw oldalán neked melyik tipus kell. Majd telefonon kérdezz rá.
Nem gyártják már csak a raktárat üritik. A gw visszatért nv only gyártónak.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
CHIPman
nagyúr
válasz SpongyaBob #34138 üzenetére
A Gainwardnek van GDDR4-es és GDDR5-ös 4850-je. Valakinek van GDDR5-ös is a fórumon.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
SpongyaBob
veterán
Akkor okés, mert egy ilyet kinéztem magamnak Esetleg még a Sapphire vapor-x 1GB GDDR3-as jöhet szóba Szerintetek melyik?
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
brutaka
tag
Köszi azért
Indoklás: 186ossal az élményindeg 5.6 lesz, és a teljesítmény és a kezelőfelület is jobbÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
félisten
válasz SpongyaBob #34141 üzenetére
34K-s 4850 elég felejtős manapság.
Az 1Gb sztem fölösleges a 4850-re, amire kéne a plusz ram, addigra elfogy a GPU powa."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
harry
veterán
Beleolvastam az 5750 topicba, jól értem, hogy akkor az eleinte ~42k körül lesz kapható? És kb. a 4850-4870 között lesz teljesítményben? (Melyikhez lesz közelebb)?
Mit érdemes tenni ilyenkor, megvenni valahogy használtan nagyon olcsón valamilyen vga-t, amin nem bukhatok sokat, és hónapok múlva lecserélni egy ilyen karira - addigra jönnek kártyák a konkurenciától, várható árcsökkenés? Vagy pont a karácsonyi időszak miatt úgy fél évig nem valószínű, hogy 35 alá menjen?
Mikorra várható tömeges megjelenés és tesztek itthon, 1-2 hét?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
WhiteEagle77
csendes tag
Egy ASUS Radeon HD 4870 1GB 3600 MHz-s DDR5 memóriával szerintetek mennyivel gyorsabb 3D-s felhasználásnál (mondjuk fps játékoknál, legyen mondjuk Crysis) egy alap NVidia 9600 GT-nél, és mennyivel lassabb egy alap NVidia GTX 280-nál? Mondjuk százalékosan kifejezve?
-
kriszbon
őstag
válasz WhiteEagle77 #34146 üzenetére
(Nézd meg) oldalt választhatsz más kártyát is
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
brutaka
tag
Ha te is annyi ideje játszanál FPS játékokkal mint én akkor tudnád miért fontos a multiplayerben hogy 30 FPS-ed van e, vagy tegyükfel 150...
Ez egy elég fontos dolog, és igen függ tőle, hogy mennyire élvezem, mert ha kicsi az FPS nem csak szaggat, de hiába lövök meg valakit, valószínűleg nem találÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Revolut
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest