Hirdetés
Aktív témák
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani vidikarit 30 ezer körül? játékra filmezésre netezésre... a jelenlegi konfigom az adatlapomon...vagy szerintetek a mostani vidikarim meddig lesz elég a játékokhoz?
-
fireproof
őstag
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen procit, videokártyát, és alaplapot vegyek? Procit 35-40 K körül szeretnék, videokártyát 35 k körül és alaplapot 20-25 k körül.Milyeneket ajánlotok?Ja és később szeretnék majd egy Full HD-s monitort venni(ezt csak azért mondom hogy a videokártya elbírja).
Ja és akkor megkérdezném hogy ezeket a cuccokat kb mennyiért lehetne eladni?:
Proci: Intel E5200 alapfeszen viszi a 3.2 Ghz-t
Videokártya + Artic Cooling Accelero L2 Pro hűtő (MX-2 es hűtőzsírral) : Sapphire HD 4670 512 Mb GDDR3
Alaplap: Gigabyte GA-P31-ES3G Gari van rá még 2012.02.19-ig
-
fireproof
őstag
Legfőképp újakat de akár keveset használt is lehet.
-
fireproof
őstag
válasz yakuza.tora #38689 üzenetére
-
fireproof
őstag
válasz yakuza.tora #38692 üzenetére
Köszönöm. A vásárlások el lesznek osztva és május környékén kezdek el vásárolgatni szerintem. Első lesz a vidikari. A fogyasztás annyira nem lényeges inkább a teljesítmény. Akkor a 4890 ?
-
fireproof
őstag
Köszi.Szerintem én is egy 4890 et választok majd. Vagy várható mostanában valami jó kis videókari bejövetele?
-
fireproof
őstag
Ehez mit szólnátok? Elbírna később egy Full HD-s monitort? Vagy még mindig maradjak ennél? de úgy látom egyik karin sincs olyan csatlakozó mint ezen az a kék csatlakozó?(nem tudom mi a neve )
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz antikomcsi #38787 üzenetére
Köszi.Hát ha mindenki azt mondja hogy ezt vagyem akkor ez lesz Hacsak 1-2 hónapon belül nem jön valami jobb kari.
Ja és még annyi hogy ez később el fog bírni egy FUll HD-s monitort ?
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz yakuza.tora #38790 üzenetére
Akkor jó Köszi. Egyébként szerintetek várható mostanában valami jó kis videókari ami jobb a 4890 nél?
-
fireproof
őstag
Gaboman itt mondta a Vapor-X-et.Szerintetek? vagy még mindig a 4890 ? EZ amennyivel drágább egy 4890 esnél annyival jobb is ?
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz cowboy_bebop #38819 üzenetére
áááá az már nekem is sok De ez a vapor-x egyre jobban tetszik.
vergilx azért néztem a vapor-x et mert az talán jóval időtállóbb lenne (teljesítményben) vagy a 4890 is elég lesz egy darabig?
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz Gaboman #38824 üzenetére
Az a baj hogy annak két PCI-E kell és akkor nekem elfoglalná az egyik sima PCI-om :S
Egyébként jól látom hogy a 4890 en két PCI csatlakozó van? (amiről kapja az áramot a táptól) vagy hát én ott 2 csatlakozót látok és az én CORSAIR PSU-400CX tápomon csak 1 PCI-E csati van.Akkor még tápot is vennem kéne
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz yakuza.tora #38829 üzenetére
Azt megtudnátok mondani (mert a másik topicban nincs válasz), hogy a mostani CORSAIR PSU-400CX tápom elbírná a konfigomat (adatlapomon) ha az alaplapot lecserélem erre a procimat erre és a videokártyámat erre ??? És ha ilyen videókarit vennék ezt is elbírná a táp? És azt is kitudná hajtani a proci?
És ez a proci simán kihajtaná a kártyát nem?
Ja és a 4890 es kari még a középkategóriába tartozik?
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
válasz antikomcsi #38835 üzenetére
Akkor vagy 4890 vagy 4890 Vapor-x lesz szerintem.
-
fireproof
őstag
válasz Gaboman #38837 üzenetére
Hiába ha a tápom nem bírná el ! Egyébként néztem hogy bőven lenne helye.Rosszul értelmezt a X2 es jelzést
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Milyen kártyát ajánlanátok 50 ezerig játékra? Vagy a közeljövőben lesz valamilyen jó kis új kari? Én ezt néztem ki
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Melyik a jobb játékra?
Vagy tudtok ezeknél jobbakat hasonló árban?
-
fireproof
őstag
Egyébként egy AMD Phenom- 2 955 X4 BOX Black kihajtana egy 4890 Vapor-X -et vagy egy GTX 260 -at ?
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Na most végigolvastam és úgy néz ki a végső választás egy Gigabyte GTX 260 SOC lesz. Ha tudok linkelni hogy hol lehetne megvenni légyszi linkeljetek már mert én nem találtam sehol.
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Itt feljebb mondta valaki, hogy vigyázzak hogyha GTX 260 SOC-ot veszek, hogy az a 216Sp-os legyen és ne a 192 Sp-os legyen vagy micsoda. MI ez az sp?Hol tudom ezt megnézni? Innen rendelném a karit
[ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Amit itt tesztelnek GTX 260-asok azok ugye nem a Gigabyte által tuningolt GTC 260 SOC-ok?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs