Hirdetés
Aktív témák
-
brutaka
tag
Leírom ide is, hátha tud valaki segíteni
Sziasztok
Tudna valaki segíteni? Már eléggé idegesítő az egyik problémám, és nem tudom megoldani
Van egy MSI EX600as noteszgépem, NVidia GeForce 8400 M Go kártyával. Szerettem volna letölteni az új drivert hozzá mert már a 186.81 es is kijött, és nekem csak a 185.15 ös van fent. Ám telepítés közben azt írja ki, hogy a telepítő nem talált a jelenlegi hardverrel kompatibilis drivereket. A telepítő kilép... A drivert a hivatalos NVidia oldalról szedtem le, és a supportted model-s nél ottvan a 8400 M G.
Hogy tudnám feltelepíteni, vagy miélrt nem tudom?
Windows 7em van és win7es vistás drivert szedtem le.
help plsÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
brutaka
tag
Köszi azért
Indoklás: 186ossal az élményindeg 5.6 lesz, és a teljesítmény és a kezelőfelület is jobbÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
brutaka
tag
Ha te is annyi ideje játszanál FPS játékokkal mint én akkor tudnád miért fontos a multiplayerben hogy 30 FPS-ed van e, vagy tegyükfel 150...
Ez egy elég fontos dolog, és igen függ tőle, hogy mennyire élvezem, mert ha kicsi az FPS nem csak szaggat, de hiába lövök meg valakit, valószínűleg nem találÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
brutaka
tag
Biztos olvastad, hogy az NVidia új driverével át lehet állítani teljesítmény orientáltra a VGA alapértelmezett opciókat! Az NVidia saját elmondása szerint 15-20% os teljesítmény növekedést jelent az új driverjük!
Más,
Szerintetek Ati Mobility Radeon HD 3470 vagy az Nvidia GeForce 8400 M a jobb teljesítményű VGA (noteszbe)? Én nem nagyon értek ehhez
Köszönöm előre isÜdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Politika
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic V2 fél év után
- Android szakmai topik