Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Ibíz
csendes tag
Sziasztok!
MSI NF750-G55 Alaplapom van AMD Phenom-II 545 X2 AM3 CPU-val és 4gb RAM-mal!
Szerintetek milyen VGA-t vagyek? Illetve alaplapom SLI-s, így inkább 1 erősebbet vagy 2db közepes VGA-t vegyek? Köszi -
MZsoltee
veterán
SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 DUALDVI PCIE
vagy, ha van rá keret akkor kicsit többért MSI R5770-PM2D1G PCIE ez már támogatja a DX11-et cserébe gy kicsikét lassabb.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
joi29
őstag
válasz MZsoltee #34960 üzenetére
& RootRulez igazán nem akarok okoskodni de megnéztétek ti
a processzorát, mert ha megnéztétek volna akkor tudnátok hogy egy
8800GT-nél vagy egy 3870-nél nagyobb kártyához nem igazán elegendő,
ergo nem ártana megkérdezni hogy hajlandó e egy +4~500Mhz-es tuningra
a válalkozó kedvű egyén a nagyobbacska vga kihasználása érdekében.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
a "Cuccok" üres, így azt feltételeztem, hogy meghajtaná a gépe De te honnan tudod, milyen gépe van akkor?
MZsoltee: megint csak magamból indultam ki, hosszútávra talán jobb választás az 5770es
Ha hajlandó a kedves delikvens a tuningra
═════════════════════════════════════════
-
Ibíz
csendes tag
Amúgy köszi a válaszokat! Valószinü maradok a Sapphire HD 4870-nél
-
joi29
őstag
válasz MZsoltee #34964 üzenetére
-Bizony nem gyenge de egy 4850 vagy egy annál nagyobb kártya 100%
kihasználásához nem árt ha megvan rángatva a bajsza.
-Egyébként a Radeon-ok Physx híján igencsak meghálálják ha a megfelelőnél
egyel nagyobb vagy mondjuk egy maggal erősebb proci van a társaságukban.(#34970) Ibíz
-Te tudod, de ha nem hozza a tőle elvárható teljesítményt a kártya,
legyél tisztába vele hogy nem a vga a hibás érte. -
RootRulez
félisten
Jajj Qru, de az DX11-es nemérteed? Meg újabb is
Én a jelen állás szerint akkor is egy 4850/70-esre tenném a voksom...
mod: De hosszútávra talán mégis a 5770 a jobb Bár akkor már egy erősebb 5xxx, mert az csak X ezer forinttal drágább
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
MATEO6600
őstag
Hali!
Videókártya vásárlás előtt állok, de nem tudom mi éri meg legjobban, segítségeteket kérném.
Sapphire HD4850 Vapor-X 1GB Használt - 25 ezer ft
vagy
Sapphire HD570 1GB új - 35 ezer ft
Szóval 10 ezer van köztük... Szerintetek melyik éri meg jobban? -
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
max 30e Ft-os kategóriáig mit javasoltok?
Az nVidia 9800GT 512MB és az ATI HD 4850 512MB között kb. hány %-os különbség van az ATI javára? Illetve a Crysis-on kívül van még olyan játék, ahol a 9800GT teljesít jobban?
Előre is köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
-
P100
senior tag
-
Krissz22
senior tag
Néztem a Fél tucat Radeon HD 4850 tesztet, de a Gigabyte GV-R485ZL-512H kártyája nem szerepel benne. Ez Zalman hűtővel van szerelve. A többihez hasonlítva ez milyen? Fontos lenne a 3év gari és hogy "hűvös" legyen a kártya. A 3év gari az ASUS-ra meg a Gigabyte-re van többségében. Melyiket javasolnátok?
-
szekto
aktív tag
Sziasztok!
ASUS HD 5770-et megéri 48 000 Ft-ért megvenni, vagy várjak, míg olcsóbb lesz az 5770?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #34989 üzenetére
Szia!
Sztem. ha 1680x1050-ben vagy afelett játszol, akkor simán megéri a HD4870-hez képest a +5k-s felárat. Egyrészt DX11-es, másrészt jóval kevesebbet fogyaszt, tehát néhány hónap alatt visszahozza az árát a villanyszámlában.
Egyébként a márkák közül azt vedd, amelyikre sok garancia van, és lehetőleg olcsó legyen. Csak matricában, garanciában és a doboz tartalmában különböznek. Ezek közül csak a garancia lényeges, és pl a Gigabyte jó ebben (3év), továbbá az ára is kedvezőbb (45k).megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
szekto
aktív tag
válasz vzsryl #34990 üzenetére
Értem, köszi! Mindezt csak azért kérdezem, mert amelyik boltba láttam ezt a kártyát, annak a honlapján van HIS 41-ért, ugyanaz az 5770-es. 4870-et meg láttam már 38 000 Ft-ért is.
lsc: igen, láttam, bár az az igazság, hogy nem szeretek így neten keresztül vásárolni. Jobb szeretem, amikor egyből kézhez kapom az árut.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #34993 üzenetére
Az a HIS nagyon jó vétel, én mindenképp azt venném. Most néztem a HIS oldalát, és látom, hogy jár hozzá Dirt2 kupon is. A többi fajtához nem tudom, hogy adnak-e, mindenesetre a Gigabyte-nál nem látom, a hivatalos oldalán sem.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
szekto
aktív tag
válasz vzsryl #34995 üzenetére
Annyi jelenleg a gond, hogy abban a boltba jelenleg egy darab sincs HIS-ből. Csak ki van írva a honlapjukra, egyedül ebből az ASUS-ból van, bár ahogy a videóból látom, nem lenne egy jó választás.
Aktív témák
Hirdetés
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest