Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz szekto #34061 üzenetére
Hmm ne már. Meglepne, hiszen 25k-ért van kari, amivel lehet játszani HD-ben (pl. 4850). Nyilván nem fullon, csak úgy azért mégis. ~1600ban biztos teljesen jó.
Ez szerintetek komoly? [link] Beredeljem?
Áh bakker nem bp-i...[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
félisten
válasz szekto #34061 üzenetére
4830/4850 a te karid, még sok is. Ha nem fázol a használt dolgoktól, 19-20-ért már van 4850 ami elég jó vétel. 1680x1050-ig majdnem minden játék fullon(kivéve krízis, arma2, gta4)
Ha 17-17,5-ért találsz 4830-at az is elég."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz szekto #34084 üzenetére
Nekem volt egyszerre 4850 és 4870 is. 1680x1050-ben játszom, nem véletlenül a 4870-et adtam el.
Lehet szemezgetni, ahol talán nem viszi el a 4850 -fullon- a szükséges 30 FPS-el, de nem nagyon van ilyen.
Igen a 4870-nek DDR5-ös memója van, de ez mit számít játék alatt?Ha találsz 25-26 környékén 4870-et az kb. árában van a ~20K-s 4850-el, mert ugye ~20%-al erősebb mint a 4850, azaz megér 20% felárat.(ha ennyire 4870 a kitűzött cél GDDR5-el)
Szerk:
Itt pl, van egy csak rá kell kérdezni a garanciára.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
hajbel
addikt
válasz szekto #34832 üzenetére
Én is írtam már mailt jónéhány nagyobb Szegedi boltnak, amelyek tulajdonképpen pestiek. Sehol semmi. Engem az 5750-es érdekel, mert az már most kezdetleges driverrel kb. ugyanolyan gyors, vagy hajszálnyival gyorsabb, mint a 4850. Ugyanez nem mondható el az 5770-ről, ami jóval lassabb a 4750-nél. Bár ahogy elnézem az aprókat, nincs nagy különbség, jobban megéri az 5770. Szabadkán már tegnapelőtt lehetett kapni, kb. 35-36 ezer forintnak megfelelő összegért 5750-t (powercolor), valamint durván 42 ezerért az 5770-et. Ha valakit érdekel, és át szeretne jönni, írjon pü-t.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #34989 üzenetére
Szia!
Sztem. ha 1680x1050-ben vagy afelett játszol, akkor simán megéri a HD4870-hez képest a +5k-s felárat. Egyrészt DX11-es, másrészt jóval kevesebbet fogyaszt, tehát néhány hónap alatt visszahozza az árát a villanyszámlában.
Egyébként a márkák közül azt vedd, amelyikre sok garancia van, és lehetőleg olcsó legyen. Csak matricában, garanciában és a doboz tartalmában különböznek. Ezek közül csak a garancia lényeges, és pl a Gigabyte jó ebben (3év), továbbá az ára is kedvezőbb (45k).megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #34993 üzenetére
Az a HIS nagyon jó vétel, én mindenképp azt venném. Most néztem a HIS oldalát, és látom, hogy jár hozzá Dirt2 kupon is. A többi fajtához nem tudom, hogy adnak-e, mindenesetre a Gigabyte-nál nem látom, a hivatalos oldalán sem.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #35110 üzenetére
A Vapor-X-es HD4850-esek némelyik darabja problémás volt, itt a fórumon is többen panaszkodtak, hogy újraindult a gép tőle, meg eltűnt a kép stb... Inkább a Dual-slot-os verziót javaslom, aminek szintén nem rossz a hűtője.
-
emre
veterán
válasz szekto #35128 üzenetére
Játékra 4850-et használok
3650 a max ami lehetséges, de inkább kisebb, olcsóbb kellene.mod: vzsryl abban a gépben ahova szánom egy 9200-es döglött meg, ha csak annyit tud elég, de nem tudom hogy a 43xx, 45xx, 34xx mégis miben tér el egymástól gyakorlati használatban. Nekem nagyon egy kutya az egész. A játék nem szempont, max 2D
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
harry
veterán
válasz szekto #35195 üzenetére
Nálam otthon most egy 250W-os minőségi FSP táp hajtja +ddr3, pár vinyó, Athlon 240. Ebből is látszik, hogy nem annyira a teljesítmény a lényeg (nyilván az is), hanem, hogy egy minőségi tápot használj. Pl. a 420as Chieftekem egy remek kis táp volt, de sajnos már öreg, itt-ott hibás is lehet, mert ezzel a táppal nem mindig kapcsol be a gép, de ha igen, utána jó.
Szóval mindenképp derítsd ki a táp márkájátl és, hogy a 12v-os ágan/ágakon hány A-t tud leadni. De minderre van külön topic:[link]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #35195 üzenetére
Szia!
Olyan táp elég neki, aminek a 12V-os ága a VGA-nak tud adni 10A=120W-ot, mert a HD4850 maximális fogyasztása kb. 110-115W.
A tápnak márkája és típusa van. Ebből az információból, hogy "4xx" még nem lehet megmondani a milyenségét. A konfigodnak egy minőségi 300W-os is elég lenne, aminek erős a 12V-os ága, pl FSP PNF széria. De van olyan 400, sőt 500W-os táp is ami nem elég neki, pl Codegen és a többi ilyen ajtókitámasztó.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #35236 üzenetére
Az meg milyen 450W-os táp, ami összesen 18A tud a 12V-os ágán? Ez nagyon gagyi, nem lesz elég semmiképp. A proci is és a VGA is a 12V-os ágról eszik. Kb. csúson járatnád a 12V-os ágat, ami hosszú távon nem tesz jót a tápnak. De egyébként milyen márkájú táp ez? A 12V-os ágának erejéből ilyen Codegen, HKC, Deer, Vargáné és Tsa stb. kategóriára tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz szekto #35241 üzenetére
Az valóban gagyi, tehát cserélned kell. Ezzel kapcsolatban a "Melyik tápegységet vegyem?" topicban kérdezz.
(#35242): Azoknak 2db 12V-os elágazásuk van. A 450-es Chieftec tudtommal 12V1@14A, 12V2@15A-es ága van. Az FSP-nél 450-es meg a CRG-ből és Saga-ból van. Ezek közül a Saga-nak van 2db 18A-es elágazása, ami kombinálva 30A@360W.
-
emre
veterán
válasz szekto #35327 üzenetére
A táp simán lehet sáros a dologban, esetleg próbáld ki egy másikkal, ha van rá lehetőséged.
Az előző vga-t azért kérdeztem, hogy az előző driver esetleg nem keveredhetett össze a frissel, de ez nem hiszem hogy okozhat ilyen gebaszt.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz szekto #35330 üzenetére
Szerintem itt folytassuk, mivel már megvan az új kártya, ez itt erősen off
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz szekto #35402 üzenetére
Itt nézz körül, temérdek teszt van
Bal oldalon megadod a vga tipust, oprendszert, meghajtót, és középen jönnek a szép színes képek.
Én amíg az 5xxx széria nem lesz olcsóbb max 4870-re cserélném. NV-hez meg nem értek, de ződre nem cserélnék.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs