Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kido
újonc
válasz paprobert #119829 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget!
Videó vágással, program gyorsasággal nincs gondom a HD videókat is jól kezeli, viszont a 4K-t nem szereti, azt vissza kell butítanom 720p re úgy jó. Akkor lassul, akad amikor a videókra kissebb effekteket rakok, ugye van egy kis kép ahol vissza lehet nézni a készülő videót, na az olyankor iszonyat lassú, és ebből gondolnám hogy kártya probléma.
-
BerserkGuts
őstag
válasz paprobert #119933 üzenetére
Azért vannak érdekességek 1060 3GB van ahol ő veri el még 1440p-n is pedig ugye a több vram elmélet szerint képtelenség volna de hát ennyit érnek az ilyen elméletek.
Szóval nagyon nem egyértelmű és fekete fehér a téma.
Nagyon változó és attól függ melyik cég szponzorálta a játékot nv vagy ati.
Kerüld a laikus amatőr nem utánajáró hsz-eket mert lehet találni példákat egyik és a másik oldalát fogó játékot hogy itt ez ott meg az a jobb. A döntő az lesz amivel játszol.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Dan-szan
senior tag
válasz paprobert #119933 üzenetére
Most döntetlen az állás,utánad a kolléga az ellenkezőjét javasolta úgyhogy várok még javaslatokat ebben a témakörben.
Természetesen kösz mindkettőtöknek.Az egyébként nem probléma ha erősebb lesz a vga mint amit a proci kívánna, a későbbi proci vagy platformváltásnál jól jöhet majd az addig szunnyadó erő.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Pszicho
tag
válasz paprobert #124802 üzenetére
Jól hangzik.
Olvastam róla.https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-rx-570-nitro-4gb-gddr5-256bit-pcie-11266-14-20g-p366376151/#velemenyek
" remek ár/érték arányú kártya. Nagyon csendes a hűtése, ha nincs terhelve, le is kapcsolja a ventilátorokat, működik passzív hűtéssel. Teljes terhelés alatt is minimális a zaj.
Még mindig remek 1080p, 60 fps-hez a legtöbb játék esetében közel maximális grafikai beállítások mellett. "Használtba megpróbálok kifogni egy ilyet.
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
mind_against
tag
válasz paprobert #125060 üzenetére
A Red Devil-en kívül van még valami ami jönni fog és érdemes rá várni? Mert a Pulse-ok eredménye nem sokkal marad el a Red Devil-től, ahogy eddig láttam. Nem hangos és jól hűt. Az én meglátásom szerint a Red Devil eléggé felvan hype-olva, globálisan, ha lesz belőle itthon készlet, az pikk-pakk elfogy. Megmondani pedig senki nem tudja, hogy mennyi idő mire bárki hozzájuthat itthonról, aki akar, anélkül, hogy vadászni kellene rá.
-
FBButcher87
csendes újonc
válasz paprobert #125650 üzenetére
Hát nem tudom, hogy Te hol és mit találtál a 110 ezres kereten belül, de én most gyorsan megnéztem az aqua-t, az ipont és az árukeresőt.
Ipon és Aqua oldalán 110 ezerért 1 db 2060-at találtam, a többi 120 ezertől indul!
COLORFUL GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 v2 PCIE + (ez a márka nekem teljesen új, jó?)Árukeresőn viszont 110 és 120 ezer között az alábbiakat dobta ki, ezek nagy része 1 ventiátoros!
Gainward GeForce RTX 2060 Pegasus OC 6GB GDDR6
Palit GeForce RTX 2060 StormX OC ITX 6GB GDDR6
GIGABYTE GeForce RTX 2060 MiniITX OC 6GB
Gainward GeForce RTX 2060 Ghost 6GB GDDR6 -
FBButcher87
csendes újonc
válasz paprobert #125666 üzenetére
Értelek, csak amiatt aggódók kicsit, hogy egy ilyen kártyánál az 1 ventilátor kevés, emiatt persze a + 5 ezer Ft már nem tétel, azaz simán venném a 2 ventilátoros kártyákat.
Viszont a felsorolt és ebben az ártartományban mozgó gyártók közül nem tudom, hogy nyugodt szívvel választhatom bármelyiket, megbízható gyártok?
Az Inno3D-vel már volt rossz tapasztalatom, pont a hűtés miatt (megsült a kártya), a Palit és Colorful-t abszolút nem ismerem - nekem teljesen névtelen gyártók, egy Gigabyte, MSI, ASUS, stb.-hez képest -, de nyugodtan javíts ki, ha rosszul látom, pont ezért írtam ide, mert már hosszú évek óta nem követem a témát, csak megveszem a régi jól bevált gyártó valamelyik kártyáját, amire épp szükségem van.
Amit még ebben az árkategóriában láttam és megvenném, az a Gainward, habár egy 10 évvel ezelőtt nem választottam volna, de a fent felsorolt gyártókhoz képest - az én meglátásom szerint - jobbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest