Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz lapartman #96935 üzenetére
Lehet, hogy 33k-ba kerül a GTX 1050 (bár hirtelen nem találom hol), te viszont 38,5K-ért linkelted.
Iponnál: legolcsóbb GTX 1050 36,5k
Legolcsóbb RX 560 33,5k
Hogy teljes legyen a kép, legolcsóbb RX 460 31,5kAzt azért remélem tudod, hogy az RX 560 nem sima RX 460 átnevezés, 14 CU helyett 16 CU-s, szóval több számolóegység aktív benne.
(#96934) Pécsi gyerek: mindkét kártya nyerő lehet adott esetben, tényleg játékfüggő, mivel jár jobban az ember. Ha belefér, én is inkább 4GB-os RX-et vennék, a több VRAM miatt időtállóbb lesz. Már most is van, hogy számít ugye.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
törölt tag
válasz lapartman #96967 üzenetére
Köszönöm a választ!
Más irányból megközelítve a kérdést, mi most a best buy kártya teljesítmény/ár arányában, ha jó vételt szeretnék csinálni, amit később sem bánok meg? (Pénz nem számít, csak tényleg best buy legyen.)
Kicsit olvasgattam a különböző kártyák tesztjei alatt lévő hozzászólásokat, de nem igazán találtam volna olyan kártyát, aminél ne lennének fintorgók.
-
ferzoli
Ármester
válasz lapartman #97033 üzenetére
és (#97032) FollowTheORI
Utána néztem ezeknek és látom hogy 70-80W között fogyasztanak, mégis összesen 300-450W táp a hivatalos ajánlás. Ezt mennyire kell komolyan venni? Nem akarom kifesziteni a kis 180W-os tápot.
Ezek alatt van esetleg vmi, ami kihajt régebbi játékokat FHD-ben és kevesebbet eszik?
Dell oldalon elvileg az R7 350X és R5 340Xet ajánlják a géphez. -
-
gyga
senior tag
-
DonMaster
addikt
válasz lapartman #97111 üzenetére
és a garancia?
sokan garancia maitt vezsnek ujjat , mondjuk HW-ban én se nagyon vennék használtatt, még ha adnak hozzá garanciát is az nem ugyan az mint az uj.házzal nem rétek 1-et 1x kell venni 1 jot és az jo még 10év mulva is. táp az kb 5évente de abbol használtat enm vennék csak ujjat.
tö9bbi alkatrész se garantált hogy mit tud , haSZNÁLT NAK több hátránya van
KRoy19
igen de garancia miatt az uj sokkal jobb opcio mint a használt.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
chopin42
addikt
válasz lapartman #97183 üzenetére
Szóval a lényeg, ha veszek júliusban egy gtx 1060at max 90ért, nem fogom megbánni? Monitorom 5-6 éves, hdmi kábel, freesinc/gsync ilyenek nincsenek, szóval még egyszer, 1080p a cél max körül még egy évig minimum ezzel a karival. kb mennyiért menne el egy év múlva? Megéri a felárat a 9gb/s os verzió?
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
mv
aktív tag
válasz lapartman #97213 üzenetére
Köszönöm a választ!
Aida szerint a világ:
Alaplap: GA-970A-D3P
RAM: 2x4GB HyperX
CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 955 3.2GHz
GPU: Sapphire Radeon HD 6870 1GBKallódik még itt egy SSD és egy FSP táp
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Apple notebookok
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok