Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #870 üzenetére
Sajnos muszáj egyet a padlásra raknom, mert így lett kialakítva a kábelezés. Emeleten jön be az optika, onnan megy fel uplink a padlásra, és onnan mennek le a szobába a kábelek. Nem tudok valszeg 5 kábelt (ennyi kellene) felküldeni a padlásra, bár jövő héten jönnek áthúzni őket, akkor kiderül. A padlás egyébként szigetelt, de valóban, nyáron meleg, télen hideg. Az SG105 egyelőre bírja, úgy néz ki.
Nem tudom, mire kellene nekem a manage funkció őszintén szólva. Gondolkodtam abban, hogy a NAS-t aggregationnel dugom a routerre, de ahogy körülnéztem, a managed 2,5 bites switchek jóval drágábbak, a kínai olcsóbbak meg megbízhatatlanok. Ezért inkább elengedtem, majd pár év múlva, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, és kelleni fog talán nagyobb sávszél, akkor inkább veszek olyan NAS-t, ami tud 2,5 Gbitet. Ahogy olvasgattam, azzal jobban járok.
Volna javaslatod, ami hasonló büdzséből kihozna 2 managed switchet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest