Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
"Új" gépet raktam össze és szeretnék hozzá SSD-t venni!
A legfontosabb lenne a megbízhatóság, a sebességnövekedés úgyis garantált a mostanihoz képest.
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
20-25K ha kijön 20K alatt akkor az lenne a legjobb.
2. Mekkora SSD-re van szükség?
Gondolom 120-128Gb elég a rendszernek.
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali gép. Nem tudom melyik a stabilabb a SATA3 vagy az M.2, de az alaplapon van M.2-es csatlakozó
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
MSI
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Általános felhasználásra, csak oprendszer lesz rajta W10.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Kiscsőke
aktív tag
Hát a 240-esről lekéstem, már nem tudom megvenni 5 év garival sehol se normális áron, így marad a 120-as, elférek rajta. Viszont iPon-nál a leírásban szerepel, hogy "Bundle (Csak a meghajtó) " akkor erről lespórolták a dobozt és a beépítő keretet? Zacsiban kapom? Mi a garancia, hogy nem használt?
[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok. Új gépet szeretnék összerakni, viszont még a jelenlegibe is be szeretném szerelni az új SSD-t mivel nem tudom egyszerre beszerezni az összes alkatrészt.
Most van egy 120 GB-os a rendszernek, de kellene még egy játékra, mert a winyóról kicsit lassan tölt be a DIV2
Az ár nagyjából 20-22K.Jelenleg egy ilyen alaplapom van.
A leendő ezek közül lesz kiválasztva.
Ezeket az SSD-ket néztem M.2-es foglalattal.Jó úton járok az M.2-vel vagy inkább maradjak 2,5-es fronton?
[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Laccoss #56719 üzenetére
Ezt most nem értem teljesen, azt hittem az M.2-es foglalatnál csak a fizikális méretet kell figyelembe venni. Elvileg a régi lapba belefér a 80mm-es és az annál kisebbek.
Mit jelent az hogy M.2 PCIe vagy Sata?Ez honnan derül ki?közben a a leírásban megtaláltam az SSD-nél és az alaplapoknál is.[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Kiscsőke #56724 üzenetére
Na megérkezett az SSD-m. Rendben működik csak egy kis gondom van vele, melegszik terhelés alatt. És mivel játékok mennek rajta ezért ez folyamatos.
[kép]
Ezen segíthet egy hűtőborda? Mivel a VGA alatt van ezért kb másfél centi helyem van. Tudtok ajánlani valamit ami nincs horror áron?UI: ma még nem játszottam azért csak 40 fok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BMW topik
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- BestBuy topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SSD többféle, sata 2,5"
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest