- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
[Asrock B150M-Pro4] alaplaphoz venném [PNY CS900 2.5'' SATA III 1TB SSD]-t.
Vehetem?
Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy a Crucial MX 500 1Tb.-os kicsivel 30k felett van, míg a PNY 1 Tb.-os kicsivel 21k felett van árban. Ezt a közel 10k-s eltérést mi indokolja? Tudom a Crucial egy nagyon stabil ssd, de ér 10k-val többet a PNY-hez képest?Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Rendszernek, illetve játékoknak melyiket lenne érdemes? WD Blue 1TB., vagy Crucial MX500 1TB.?Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Levonva itt a fórumban a következtetéseket alaplapom: [ASrock B150M Pro4] ezt az ssd-t néztem hozzá [Crucial MX500 500GB 3D NAND SATA 2.5-inch] . Minden szempontot figyelembe véve vehetem ezt az ssd-t?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
cs.zs. #72433 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen a válaszodat. Megnéztem ezt az Intenso Top SSD-t. Verhetetlen az ára az biztos, de kicsit utána olvasva vegyesek a felhasználói értékelések. Véleményed szerint [CRUCIAL 500GB MX500 CT500MX500SSD] megfelelő lenne nekem? Elég jó vélemények vannak róla, és viszonylag "jó" ára is van.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
23k
2. Mekkora SSD-re van szükség?
500GB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali gép, SATA3
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
[ASRock B150M Pro4]
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
3/5
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Átlagos (Windows 10 rendszer, Grafikus programok, +játékok)
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet?
Új
Köszönöm -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Játékra Western Digital Blue 3D NAND 2.5 500GB SATA3 WDS500G2B0A , vagy Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 CT500MX500SSD1?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
SSD vásárlása előtt állok. Két kiszemelt versenyzőm:
Tudom, hogy sokan őrlődnek a két modell között, de én a felhasználok véleményére vagyok kíváncsi, hogy melyik a jobb modell. Körülbelül azonos áron vannak, elolvastam ezt a tesztet is: [link]
Azért vásárolnám meg, mert gyorsítani szeretném a rendszerem működését, a programok betöltési idejét, és nem utolsó sorban a játékoknál sem jönne rosszul, ha nem egy percet kéne várnom, és néznem a töltőképernyőt. Kinek mi a pro, és kontra véleménye a két ssd-vel kapcsolatban. A tesztben egy picit jobban szerepelt a 840, de itt a fórumon sokan ajánlottátok a v300-at is.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egy GA-P35C-DS3R laphoz (nem egy mai darab), C2D E6750-es proci-hoz, mennyire lenne jó vétel ez a OCZ 120GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-120G? Kicsit tartok tőle, mert olvastam, hogy viszonylag sok garanciális probléma volt az OCZ ssd-kel. Vinyóról váltanék. Az első hozzászólásban nem szerepel ajánlott meghajtóként ez a típus. Ja, és win 7-hez lenne, ha számít valamit. Az egyik felére gondoltam a rendszert, a másikra meg azt a két játékot, amivel játszani szoktam. Olvastam, hogy Bodor fórumtárs szerint ajánlott. Olvastam egy pár tesztet, de én a ti (felhasználók) véleményére lennék kíváncsi. Hiszen ez az igazi teszt.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Hikvision 512GB nvme ssd
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest