- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
dabadab #61420 üzenetére
Nem tudom mi volt a szamitasi modszered, de egy gyors guglizasbol ugy latom van aki 7GB, van ahol 14GB adatot mondanak 4k stream data usage-nek. Ha csak 7GB is ez, akkor 22 evre:
7*24*365*22 = 1.349.040 azaz ~1400 TB, szoval szerintem egy nullat lehagytal.
Es igazabol nem is csak erre gondoltam, plane mert nem realisztikus 22 evig nonstop 4k filmet nezni, hanem hogy nem-e lassul be egy ido utan az ssd, a folyamatos iras (gyorsitotar beteles) miatt, amilyen hatast a tesztekben lehet latni, hogy erosen leesik a sebesseg, folyamatos masolaskor. -
Radeon_5
aktív tag
Egy talan erdekes kerdes a temakorben, valszeg sok embernek relevans lehet:
Streaming eseten (mondjuk legyen az hogy HD/4K filmeket nezel Netflixrol vagy sok Youtube) mennyire van hasznalva az SSD? Azaz vajon mennyi ido utan, ha valamikor betelik a memoria elkezdi vinyora is irni? Es ezesetben mennyire szamitanak az SSD folyamatos iras-turesi tulajdonsagai es melyik ajanlhato? -
Radeon_5
aktív tag
Sziasztok!
Dell 7400 2 in 1 notebookba keresek ssd-t, igazabol ki is neztem, de a vastagsaggal befurodtem, ugyhogy a kovetkezonel mar nem szeretnek.
Adata XPG SX8200 Pro 1TB -ot szereztem bele de sajna tul vastag amint kiderultugyhogy megy is HWaprora nemsoka.
A Samsung 970 Evo plus 1TB ahogy olvastam a gyartoi oldalakon ~1mm-re vekonyabb, ez bele fog menni? Vagy van barmi egyeb meret/alakbeli akadalya ennek is? Esetleg hasonlo kategoriaban mas ami ajanlott es bele is passzol?
Jelenleg SK Hynix PC601 256GB van benne Win10 szerint, szoval azzal megegyezo meretu/formaju kell hogy legyen.
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Politika
- Sharepoint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest