- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Igen jó.
A 870 EVO esetén ellenőrizni kell hogy mikori a firmware, mert lehetnek a polcon régről bent ragadt példányok, volt egy hibás firmware széria. Szal lehet firmware update-el kell indítani, samsung honlapján pontosan le van írva mennyire egyszerű a dolog.
Az MX500 picivel melegebb, de még elfogadható, nálunk is cégnél 2 hasonlóan nem túl acélos hűtésű AIO PC-ben ilyen van, rendben teszik a dolgukat. -
-
-
Szeva!
Nem vagyok szaki, csak időnként idekotnyeleskedek!
De ettől függetlenül egész jól körülírtad a WD Blue 3D 500GB-ot!
Nálam is húzta két évig egy ilyen két notebookban is, most már egy harmadikban muzsikál gond nélkül. A listában van 3 év garit adó hely is, de sok jelentősége nincs, ha 2 évet adnak, az teljesen jó, egyébként gyártónál úgy tudom lehet regisztrálni a terméket és úgy a gyári garanciaidő élni fog.
Szóval nyugodtan veheted a WD Blue 3D-t....de épp a határon átcsúszik a Samsung 870 EVO 500GB is egyébként, ilyenem nincs, csak 860 EVO 1TB, ha én venném, a WD Blue és a 860 EVO közötti különbségek alapján a Samsungot választanám, de napi használatban soha nem vennél észre különbséget a kettő között.
Elméletileg 870 EVO-nál 5 év a garancia.
Jól meg kell nézni a webshopokat, mert ilyen vicces trükközések vannak:
Az ingyenes kiszállítás miatt most épp az Aqua a nyerő amúgy!
-
Emperor_
addikt
3 év garival: HyperX Fury
5 év garival: Adata SX930, Adata SP920 (itt 3 év bolti gari van, regisztrálás után kiterjesztődik 5 évre, de neked kell az Adatával közvetlenül intézned a 4-5 évben. )
Jó vétel még az Crucial MX300 3 év garival, ez 29 e Ft, de cserébe 275GB-os.
A Savage is jó választás.
-
tipuka
addikt
Csak is magamba önteném azt a mennyei nedüt.
Max. ha szépen megkér az SSD, hogy öntsek neki is, akkor talán.
Gondolom egy hasonló tároló kapacítású SSD-re, amit akkor kapni, jobb esetben levásárolhatod náluk az árát. Bár utóbbival én csak 1x találkoztam személyesen, és az nem is SSD volt.
Akinek régi SSD-jét kellett cseréltetnie 2-3 év után biztos megtudja mondani, szerintem volt már rá példa. -
Integrale
veterán
Ezt az oldalt néztem, de nem egyezik az itt feltüntetett specifikáció az iPon oldalán levővel.
Asszem maradok az intelnél.
köszönöm a segítséget!
Recky: 28.000 Ft Hyper X 240 GB
-
Integrale
veterán
A sima Hyper X 3K is kifutó, a Fury (nem 3K) pedig annyival nem olcsóbb, hogy azt válasszam a 3K-s Fury-val szemben.
Viszont aKingstoneHyperX oldalán nem találtam Fury 3K-t.Garancia mind a kettőre 3 év, ezért a vacilálás
Most egy 840 EVO-t használok Sata II-n, jelenleg jó, csak ha később váltás lesz, akkor ne az legyen a szűk keresztmetszet.
Csak egyrészt lassult az EVO, másrészt vannak titokzatos újraindulások, meg kékhalál. Úgyhogy még mielőtt végleg beadja a derekát, lecserélném.
Garancia van rá, de ha kapnék újat, akkor az már eladásra kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest