- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
smithi19 #1705 üzenetére
Feltételezem te sem tudod úgy a molekuláris biológiát/genetikát, mint, ahogy én (2 diplomás Molekuláris Genetikus vagyok).
Igazad van, nem tudom a molekuláris biológiát semennyire, és még diplomám sincs, de diploma nélkül is logikus a gondolkodásom, amit úgy látszik a főiskolán és az egyetemen már nem igazán tanítanak.
Mert szerintem nem kell 2 diploma ahhoz, hogy egyértelmű legyen egy ajánlásban, hogy ami ajánlott, az az ajánlott, és ami nem, az nem. Ennyire egyszerű !(Az esetek 90%-ban csak lenézően beszéltél velem szemben).
Ebben nem adok igazad neked, mert egyáltalán nem voltam lenéző és türelmetlen sem, Igenis elég sokat foglalkoztam a problémáddal, ugyanúgy segítettem , mint másnak, annak ellenére, hogy sokszor nem hallgattál rám, és még az első hozzászólást sem olvastad el tisztességesen, ennek viszont hangot is adtam!
No, mindegy. Én nem szeretnék haragot, csak nem értem az értetlen embereket.
Használd egészséggel a kiszemelt SSD-t, remélem örömöd lesz benne! -
-
Bodor
veterán
válasz
smithi19 #1674 üzenetére
Én csak azért nem ajánlottam 120 GB-osat, mert eleve úgy jöttél a topikba, hogy 64 GB-os SSD-t szeretnél....
Ha tudom, hogy mehet a 120-as is, akkor már reggel rábeszéllek az akciós Kingston-ra 24K-ért... , és holnap már a gépedben duruzsolna ( ha lenne hangja, de szerencsére nincs)Így csak azt tudom mondani, hogy az OCZ Agiliy 3 120 GB-os a legolcsóbb, a megbízhatóak között. Én azt ajánlom.
-
Coolmat
őstag
válasz
smithi19 #1662 üzenetére
Utóbbit vedd mindenképpen! Az első a V200-as széria nem ajánlott, utóbbi V+200 viszont már igen.
Bodor: Elvileg javítottak valamit a V200-on is fw frissítéssel, de így sem kell a kutyának se. -
Patice
nagyúr
válasz
smithi19 #1658 üzenetére
Az azért megint más, hogy olyan embertől veszed, akit ismersz és meg tudsz bízni benne.
A legjobb tényleg, ha elő sem kell venni.
Egyet értek.
SSD: Ha a kettő között a különbség a SATA3-as csatoló, akkor inkább azt. Nem ismerem az átviteli sebességét, de véletlenül se a csatoló legyen a szűk keresztmetszet. És ki tudja mikor lesz SATA3-as lapod egyszer. A jövő is belekalkulálódhat az árba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Megújult a PROHARDVER!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Energiaital topic
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- ÚJ 2TB Kingston KC3000 M.2 NVMe SSD 7000mb/s
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest