Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axadooki
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia!
Köszi szépen az építő jellegű megjegyzéseket,és a tippet!

-
axadooki
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap 2 órán át böngésztem a topikot, de nem jutottam dűlőre router választását illetően.
A jelenleg 8 éve jól üzemelő WRT54GC mostanában sokszor már nem tudja kiszolgálni az itthoni igényeket, főleg a WiFi terén, így felmerült az igény egy új beszerzésére.A beszerzési limit 20-25E ft.
Az elvárások:
- 2-3 betonfal (panel) átvitele
- gyors elindulás. (A WRT54GC 20-30mp alatt üzemkész volt, bár nem tudom a maiak a több funkció miatt teljesítik-e ezt) Ha ez csak 3rd party fw-vel oldható meg az se baj
- 3-4 kliens 1idejü kiszolgálása (média még nincs benne, de később lehet az is lesz)
- legalább N-es sebesség, bár lehet AC-s kéne felkészülve a következő évekre... Elvileg most váltanánk gyorsabb Digis netre 1000Mbit
- Opcionálisan VPN.Erre kéne valami okosat kitalálnom...nézegettem ASUS-t de arra azt írják 20 év mire elindul (éjszakára mi le szoktuk kapcsolni a routert - tudom minek, de így legalább egyel kevesebb sugárzó eszköz
) A Linksys-t viszont megszeretem, de elég szép árai vannak, és nem tudom a mostaniak vannak-e olyan jók mint pl a legendás WRT54G
Esetleg TP-link...bár erről meg felemásak a vélemények.Szóval ebben kéne a segedelem.
Köszönöm előre is!
Axa
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX