- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
válasz
mikk2000 #95548 üzenetére
Semmi megterhelő nincs. 3 mobil, 2 okoskonnektor, 1 bébiőr 50-150 KB/s forgalommal meg 2 alsókategóriás böngészős pécé. Valójában tizenévig dolgozott egy TL-WR1043ND V1, de a vírusirtóm nyavalygott a firmware támadhatósága miatt ezért cseréltem. Gyakorlatilag csak áramszünet esetén bontott. Ezt a Tendát meg naponta 3x kell újraindítani, hogy újraépítse a netet. A Tenda kábé semmilyen infót nem ad, a log-ot ki lehet menteni, azon látni, hogy 4-5 óránként leszakad akár éjjel akár nappal.
Igazából nem is tudom miért a Tenda-t választottam, mindig TP-Linket szoktam. A bótós gyerek mondta, hogy űberfasza, jó akkor legyen.Azért gondolom, hogy procis, mert a turkálás során láttam, hogy 1GHz-es a procija ami erősen az alsó kategória. A netem 8Mbit/8Mbit, de tényleg annyi mert szolgáltatói korlát, azt tudja ha esik ha fúj. Nekem elég. Szóval azért mondtam, hogy valami olyasmi kéne ami hardveresen győzi a több klienst, de a forgalom nem igazán magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest