Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Akkor ha jól értem egy MR600 (best case) a nappaliba + majd egyszer csak ha szükség lesz rá a WiFi jelerősség miatt akkor kiegészítés képpen 1db Asus CD6 a fenti szoba sarkába?
De akkor már nem jobban megéri 1db SIM stick + 1db CT8 még a mostani áron is? Ezek így ha jól értettem lefednék az előbbi 2 eszköz együttes funkcióit.Ne haragudj, kicsit elvesztem már itt a sok IT-s fogalomban. Leírnád kérlek nekem úgy mint egy laikusnak hogy opció a.) opció b.) előnyök / hátrányok?
Köszi előre is!
-
ElVisZ
tag
Köszi az észrevételt és a tanácsokat.
Itt egy gyors layout a tisztább látásért:
A B1-t meg szeretném tartani (feleslegesen nem cserélném le), csak beírtam AC86U-t, de majd utánnanézek az ajánlottak routertereknek.
A kinézett kamera max 12W-ot vesz fel, szóval 8 kamerával is megbírkózik a switch, de erre max 5db lesz kötve. A maradék 2 meg a műhelybe saját táppal. (nem akarok még 2 kábelt odáig kihúzni, ha nem muszáj)
Az IPTV STB működése miatt izgulok, főleg a gyerekszobában, a switch meg egy router mögött..
Valamiért szétdobta a bekezdéseket, muszáj voltam képként feltenni hogy értelmezhető legyen.
-
attiati
veterán
Ezt most nem értem. Miért van szükségem ilyenekre?
1db routert szeretnék letenni a szobába, ami ad jelet a kertben is, ha néha kiülnék dolgozni.
Nincsenek extra igényeim, vagy elhelyezési gondok.
A gép mellé leteszem valahova a routert és az asztali gépet kábellel kötöm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Egy hétig ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dying Light Beast
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest