Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
vzoole #87628 üzenetére
Nagyon szívesen!
Még az is lehet, hogy hosszabb távú megoldás lesz az a Synology RT1900ac. Jó kis router az - engem is kiszolgál vagy 4 éve ...
Ennél előrébb akkor lennél igazán, ha az új helyen lenne kábelezés és nem kellene WiFi bridge -t használnod ...
@halalfalo, #87629
Most hülye ötlet - addig is valami "szekrény mélye" valakinél ideiglenesen? AX50 -et vagy egy hónapig tesztelgettem (írogattam is róla itt a topikban - húgoméknál van azóta) - alapvetően jó véleménnyel vagyok róla, de ezen az áron most AX73 -at vennék (akkor amikor az AX50 mellett döntöttem, akkor az AX73 drágább volt). Azért 5 GHz -en a 4x4 HT160 -as (AX50: 2x2 HT160) WiFi meg a valamivel erősebb SOC az erős "hívószó" ám ...
Egy routeres felállásnál (ahol az AX56U AiMesh támogatása nem számít) ott nemigazán előny az AX56U. Persze tud torrent klienst futtatni, meg lehet 3G/4G stick -et rárakni meg támogat WPA3 -at, de igazából ezek sem annyira. Én az AiMesh lehetőségét tartanám a legnagyobb előnynek ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest