Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Franky2Ster #66116 üzenetére
Valóban nem vagyok jártas, hiszen nagyon új terület ez még.
Annyit tudok, hogy egy helyen, ahol ez működik, egyelőre jegelték a témát a horror eszközárak miatt, illetve ott maga a T-s ember tanácsolta, hogy várjanak egy kicsit, mert a tapasztalatok szerint még százezres kiadások után is valós a veszély, hogy nem az elvárásoknak megfelelően fog működni, még ha a bejövő sávszélesség meg is van, de azt egy irányba kihasználni elég kétséges.
A torrentnél meg külön tényező, hogy a hálózati sebesség mellé komoly számítási kapacitás is kell, ami persze egy komoly géppel megoldható -- kérdés, hogy mégis miért érdemes.
Elosztva lehet jó, de azt is látni kell, hogy a link aggregation sem nyújtja az egyes adatfolyamok összegét.
MaCS
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ha belevágsz nagyon olvass utána mert a Windows 10 -ből kiszedte a MS és csak a szerver oprendszerekbe működik a PowerShell -es megoldás. Lehet tudod, csak azért írtam, hogyha nem akkor nehogy belefuss abba, hogy találsz leírást, hogy milyen egyszerű aztán szembesülsz, hogy nem megy...
Nem lehetetlen de ha jól utána olvasol majd látod. Pld. nekem is van kártyám dobozba amivel használtam aztán a frissítés után meg nem ... -
Egon
nagyúr
válasz
Ez a funkció a SOHO piacon nem régóta van jelen, a 802.3ad szabványt támogató routerek tudják, jellemzően a felső kategóriában, nem kevés pénzért (pl. Netgear Nighthawk X8, X10 és Asus RT-AC88U).
Lehet érdemesebb egy "igazi" router-t és egy okos switch-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?