- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
bluemirage #56638 üzenetére
Köszi. AC-s szerintem is felesleges, wifis felhasználók csak internetet és nyomtatást használnak. Ezért is írtam az n-est.
A TP 1043 és az Asus N18U árban beleférne, többet szerintem nem is érdemes itt erre költeni.Amit írtál, már nem hagyott nyugodni, körbekopogtattam a falakat. Módosítok: 2 betonfal és 1 gipszfal mögött 10 méterre ül az egyik felhasználó, a legtávolabbi pedig inkább csak 3 betonfal 2 gipszfal. Szóval bocsánat, úgy emlékeztem mind betonból van.
Más:
otthon, upc-s net, 2,4ghz és egy Asus N12 D1 van repeater üzemmódban a lakás egy pontján. Az asus-t pár naponta újra kell indítani, mert nem tudnak csatlakozni hozzá a telefonok és egy laptop. Vajon miért? A fw gyári és legfrissebb. ..ha ez másik topik, nyugodtan irányíts át!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest