Hirdetés
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz
Gubek-Einste #44058 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget.
Egy olyan infoval egészíteném még ki az eddig leírtakat, hogy egy ZTE_ZXW10-W300 modemtől jön a net. Meglestem a két ajánlott routert (Asus N12 D1 vagy TP-Link 841ND), de véleményekben mindegyiknél találtam szakadásról szóló panaszokat.
Ezért úgy döntöttem, hogy legyen inkább egyel komolyabb kategória, aminél remélhetőleg nincs ilyen probléma.
20k körül/alatt szeretnék maradni ha lehetséges. Az ajánlott wifik közül ezeket találtam, de hátha van már frissebb jobb ami belefér.Asus RT-N56U:
Asus RT-N65U:
TP-Link TL-WDR3600:
TP-Link TL-WDR4300:laptop amiről főként menne probook 450 G1 E9Y33EA , nem vagyok egy nagy zseni, de ez gondolom menne 5GHz vel is ill egy motorola motox lóg még rajta a legtöbbet ( azt nem tudom hogy olyan intelligens a router, hogy felismeri h melyik eszköz mit tud és azt adja neki, vagy vegyesen nem tudja küldeni?
).
Az első és legfontosabb továbbra is az hogy nagyon stabil legyen , tehát ne szakadjon meg a net másodpercekre sem (esetleges áramszünetnél gyorsan összeszedje magát) . De természetesen a hatótáv sem utólagos.
Kétemeletes családi házról van szó, és középső szinten lenne a router.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest