Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RAiN91

őstag

válasz Gubek-Einste #44058 üzenetére

Köszönöm az eddigi segítséget.

Egy olyan infoval egészíteném még ki az eddig leírtakat, hogy egy ZTE_ZXW10-W300 modemtől jön a net. Meglestem a két ajánlott routert (Asus N12 D1 vagy TP-Link 841ND), de véleményekben mindegyiknél találtam szakadásról szóló panaszokat.
    Ezért úgy döntöttem, hogy legyen inkább egyel komolyabb kategória, aminél remélhetőleg nincs ilyen probléma.
    20k körül/alatt szeretnék maradni ha lehetséges. Az ajánlott wifik közül ezeket találtam, de hátha van már frissebb jobb ami belefér.

Asus RT-N56U:
    Asus RT-N65U:
    TP-Link TL-WDR3600:
    TP-Link TL-WDR4300:

laptop amiről főként menne probook 450 G1 E9Y33EA , nem vagyok egy nagy zseni, de ez gondolom menne 5GHz vel is ill egy motorola motox lóg még rajta a legtöbbet ( azt nem tudom hogy olyan intelligens a router, hogy felismeri h melyik eszköz mit tud és azt adja neki, vagy vegyesen nem tudja küldeni?:) ).
    Az első és legfontosabb továbbra is az hogy nagyon stabil legyen , tehát ne szakadjon meg a net másodpercekre sem (esetleges áramszünetnél gyorsan összeszedje magát) . De természetesen a hatótáv sem utólagos.
    Kétemeletes családi házról van szó, és középső szinten lenne a router.

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák