Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Speede05 #42329 üzenetére

szia,

régi negatív tapasztalatok alapján nem feltétlenül érdemes általánosítani egyik gyártóra sem, mert nem csak típus, de akár azon belüli verzió esetén is komoly változások következhetnek be, a tp-link pedig pont a jó irányban fejlődött a tl-wdrxxxx és pláne az archer c5 és feletti típusok esetén.
    fordított helyzet is lehetne mondani, például akik pozitív tapasztalattal rendelkeztek a régi linksys típusokban a - részint a cisco támogatás okán -, azok arra alapozva esetlegesen negatívan csalód(hat)tak azokban a linksys típusokban, amik a cisco kihátrálása és a belkin belépése utáni első verziók.
    minden gyártónál csak konkrét típusra és verzióra lehet véleményt mondani, mert minden - még a legjobb - gyártó esetén is vannak jobb és rosszabb típusok/verziók.
    az rt-n56u ellenében ne csak az ac képesség miatt dönts az rt-ac56u mellett, hanem mert hardveresen is jelentősen erősebb;
    rt-n56u; 500 MHz egymagos cpu, 128 MB ram, 8 MB flash, 2 * usb 2.0
    rt-ac56u; 800 MHz kétmagos cpu, 256 MB ram, 128 MB flash, 1 * usb 3.0 és 1 * usb 2.0

• Alteran-IT

őstag

válasz Speede05 #42329 üzenetére

Nincs mit :)
    A TP dolgot meg ahogy gondolod, bár nekem is vannak vele rossz tapasztalataim és az is zavar, hogy kínai cég, de azért mégse hátráltam meg tőle, főleg a baráti árak miatt.
    Valamint jól látod, az RT-N65U nem tud AC-t, ráadásul csak belső antennás, tehát szerintem jobban megérné az RT-AC55U-t megvenni, főleg azért is, mert szinte egy árban vannak.
    Bár az az igazság, hogy ASUS routerekben annyira nem vagyok benne, tehát átadnám a szót a többieknek, főleg ha esetleg hülyeséget mondtam volna.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés