Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz Gubek-Einste #25855 üzenetére

köszi a választ.

sebességet nem írtam, 80 megás net van, elsősorban ezt kellene osztania. a wifis cuccaink nem n-esek, viszont ha megvan a lehetőség, akkor később nem kell emiatt lecserélni. a 2 usb port azért lenne jobb, mint az aktív usb hub, mert az még plusz 2 vezeték, amiből az egyik ráadásul elfoglalja a mindig kevés dugaljak egyikét. ha a gyári fw nem támogatja a nyomtató- és fájlmegosztást, akkor innentől kezdve nem is játszanak, ugyanis ha lecserélem a fw-t, a garancia is ugrott. nekem jelen esetben ez számít leginkább. árat pedig azért nem írtam, mert ha egyszer veszek drágáért egy olyan routert, ami minden igénynek megfelel, akkor a következő 4-5 évben nem kell rá költeni, tulajdonképpen behozza az árát. ha 25k, akkor 25k. kiegészítés, hogy van egy samsung smart tévé, amivel szeretnénk lejátszani a vinyón levő tartalmakat. hogy ez most éppen milyen 3-4 betűs protokoll szerint megy, azt nem tudom, elvileg hálózatról is tud fájlokat megnyitni.

tehát akkor:
    - feltétel a 4 lan + 1 wan csatlakozó, de ez wlan routereknél szinte alap, emiatt le se írtam.
    - előny, de nem feltétel a gigabites lan
    - előny, de nem feltétel az n-es wifi
    - feltétel a 2 usb port
    - feltétel, hogy alapból tudjon nyomtatószerverként ÉS fájlszerverként dolgozni, ne kelljen fw-cserével kezdeni.
    - előny, ha tud médiaszerver módot
    - nem, vagy alig számít az ár, értelmes határok között természetesen.

a második kategóriában ajánlott tp-linkeket nézegetem, szimpatikusnak néznek ki (még keresem, hogy az antennák számán kívül miben különböznek :DDD).

Új hozzászólás Aktív témák