Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tessék szépen végigolvasni.
Gyors hirdetéskeresés és máris találtam olcsóé' egy D-Link DSL-380T-s modemet, amit meg is akartam venni. Mikor indultam érte, akkor derült ki, hogy az nem is 380T, hanem egy DSL-360R B3-as modem, éppen olyan, mint az enyém. Próba szerencse alapon elmentem érte, végül is, ha ki tudjuk próbálni a routeremmel és egy laptoppal, akkor úgyis hamar kiderül, hogy szerelmesek lesznek-e egymásba, avagy sem?
Juhúúú, örömteli volt a nász, ugyanis szerelem volt első látásra, úgyhogy megvettem őket egymásnak és amit Ethernetkábel összekötött, azt "user" szét ne válassza.
Itthon már együtt duruzsolnak, mint egy boldog gerlepár. Ásó, kapa, nagyharang, meg ami szokásos ilyenkor. Nálam meg hét határra szóló vigalom és itt a vége, fuss el véle...Tehát egy koppra ugyanolyan modemmel hibátlanul működött a routere. Inkompatibilitás tehát továbbra sem létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX