Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz hoffman_ #13354 üzenetére

akkor a barátod biztos nem találkozott még olyannal, hogy egy tp-link és egy linksys router közel azonos motorral/tudással/képességgel - sőt, van olyan tényező adott esetben, ami bizonyíthatóan a tp-link mellett szól -, és azonos moddolt firmware támogatással rendelkeznek, mind a kettő megbízhatóan és stabilan dolgozik gyári és moddolt firmware esetén is, csak előbbi jóval olcsóbb, mint utóbbi...
    azért nem mindig az ár a mérvadó, illetve nem mindig jobb a drágább!

• Beri

addikt

Az R460 is ajánlott, kinn van az első hozzászólásban. Viszont egyre kevesebb ember elvárásainak felel meg, mivel egyre több a gyors internetkapcsolattal rendelkező felhasználó az országban.
    A 741 gyorsabb processzort kapott, így akár 60-as fájberpajjerhez is gond nélkül használható, míg az R460 ennek alig több mint a felére képes.
    A 741 és a 841 között számodra nem lenne különbség, mivel a jelenleg kapható 841 verziók (v5, v7) semmivel sem tudnak többet kábelen, mint egy 741. Ha gyorsabb megoldást akarsz (mert gondolsz a jövőre, hisz az R460 is bőven elég arra, amire jelenleg használnád), akkor elég nagyot kell lépni, a 1043ND-ig. A 841-et és a 941-et is szerelték ugyanazzal a processzorral, amivel a 1043-at, de azokból már csak úgy találnál egy-egy példányt, ha valahol egy boltban lenne egy ottfelejtett darab. Jelen állapotban a 7-8-941 között kábelen semmi különbség nincs, nameg már eleve nagyon közel teljesítenek a 100as ethernet maximális valós átviteli sebességéhez (igaz, nem full duplex mellett).
    Neked kell eldöntened, hogy mennyire akarod "túlteljesíteni a tervet".

Az előző hozzászólásomat nem ellenségesnek szántam (sajnálom, ha úgy tűnt), csak próbáltam poénosan rámutatni, hogy nem az ára miatt lesz valami megfelelő a számodra.

• Soma01

veterán

A wifin kivül is többet tud pl. kolátozások (időben, sebességben) , és gyorsabb is a routolása. De ha nem túl nagy a net kapcsolatod, elég az R460, de ha bővítsz, akkor kicsi lesz elég hamar (60-as UPC-hez szerintem már kevés a 460). De ha 1x is kell wifi, nagyon jól fog jönni és az a 841 pl. tud sászél korlátozást, rakhatsz rá (a renszergazda haveroddal) Openwrt-t is amit szerintem ő nagyon favorizálna. De az csak akkor kell ha extrákat akarsz, alapból nem fog hiányozni. Meg jobban is nézki... :DDD (az új design) Van rajta "power on/off" kapcsoló is bi-bíí! :P :D :D

Új hozzászólás Aktív témák