Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rviktor

aktív tag

válasz Noxy #109599 üzenetére

Akkor félreértesz és egyébként miért háborogsz? Semmiben nem mondtam ellent... Nem mondtam, hogy rossz amit csinálsz.
    Main hálózatról beszéltem szépen levezetve, hogy mikor és miért jó az 5/6Ghz only hálózat.
    Az IoT meg marad 2,4 Ghz-en szépen.

Azt az 1000+ eszközt azért írtam, hogy találkoztam bőven olyannal ami nem megy vegyes hálózaton, te kérdezted és te is a saját tapasztalatodat írtad. Azt is szépen leírtam, hogy a main hálózat miért ajánlott így futtatni.

Mondhatni a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy neked megy. Leírtam, ha nem megy mi a teendő. És azt is ha valakinek megy, akkor egészséggel használja, meg írtam még 2-3 dolgot, amikor ajánlott is a main hálózatra 2,4 Ghz-et tenni.
    Egy fórum arról szól, hogy leírják az emberek a tapasztalataikat és elolvassa. És rájön hogy akkor se hülye, ha egyben hagyja, meg akkor se ha szétválasztja! Meg arra is, ha baja van mi a megoldás.

2-3 szintes lakás már bőven tervezős, egyébként :) De már egy 100m2 alapterületű két szintesre se baj, ha tudja az ember hová tegye az AP-kat... Ilyenekkel is foglalkozok :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés