- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
kpityu2 #104598 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
Jól működik egyelőre minden így nem fogok belenyúlni hogy rögzítsem.
Erre a barangolás térerő küszöbre nem akadtam még rá hogy hol lehet ezt állítani.
QR kódot azért írtam csak mert ha megadsz egy nagyon húzós wifi jelszót akkor azt nem kell egyik eszközön se beírni, hanem elég az Asus appból a QR kódot előhozni és aki akar azon keresztül fel tud menni a netre.
Nem bántam meg hogy mindkettő routert lecseréltem, így végre az egész házban egyetlen 1 hálózat van.Ami az AX52-nél van UTP kábel azon le kellene cserélnem a cat csatlakozót mert az a kis biztosító pöcök le van törve. Nyilván nem olyan nagy dolog mert ha nincs mozgatva a router nem jön ki, csak azért zavar kicsit.
Viszont iszonyat módon utálok UTP kábelt krimpelni. Mikor kiépítettem itthon a kamerahálózatot akkor is inkább vettem keystone csatikat plusz rövid utp kábelt hogy a kamera tudja fogadni küldeni UTP-n az adatot, illetve áramot is kapjon.Láttam már YT-on 1-2 videót ahol olyan cat csati van amin átmegy a kábel és a krimpelő olyan ami levágja a felesleget. Van aki esetleg használ ilyen csatlakozót illetve krimpelőt? Melyik tudná ajánlani?
Egyszerűen utálok szöszölni vele hogy röviden megblankoljam a kábelt, plusz a kis ereket rendesen be tudjam illeszteni. Nyilván aki már az 1000. krimpelést csinálja annak megy..
De én inkább megblankolnám hosszabban a kábelt, plusz a kilógó kábelvégek miatt könnyebb csekkolni a helyes sorrendet.Köszönöm a segítséget ebben is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Képregény topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest