Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
A magyar weboldalon minden megvan róla.
BENQ W2000 -
makkai
aktív tag
Most jelenleg nem tudok videót csinálni (szét van szedve, meg a projektoron már részben rajta van a mennyezeti konzol, így nem tudom talpra állítani), mert ma kezdem el kiméregetni a projektor és a vászon helyét és felszerelni. Át kell fúrnom 2 helyen a vasbeton födémet 20mm átmérőben, hogy átférjen a HDMI kábel meg a betápkábel. Ha nem annyira sürgős szerintem a hétvégén tudok majd videót csinálni, bár nem tudom mennyire lesz jó a Microsoft Lumia 640-el készült videó. Addig is ha elküldőd a teszt videó elérhetőségét, akkor letöltöm.
-
a2d2
addikt
válasz
makkai #37542 üzenetére
Ilyen gyorsabb mozgásról tudnál esetleg egy videót lőni?
Ma behozta kollegám pendriveon a videókat amit csinált az Excelvan 720d-ről és ugyanúgy jelen van a szaggatás. De mondjuk az egy 40e-es projektor.
Ha a te 300e-es projektorod is szaggat akkor nem dobnám ki az ablakon azt a +100e Ft-ot az EH-TW650-eshez képest.
Vagy van itt bárki akinek 300e Ft-os határig szaggatásmentes képet produkál a projektorja gyors mozgásoknál?
-
qqzs
őstag
most jut eszembe regota keresek dualplay passziv szemuveget , sokan vagyunk itt 3desek nem tudtok valami olcso helyet? 20/2db eurot sokalom az amazonon erte
-
qqzs
őstag
Koszi mindenkinek a segitseget vegul egy w2000esnel kotottem ki
Most szemuveget keresek, a kerdes az hoyg erdemes markasabbat venni 40-50 euroert vagy ugyanolyan jo lesz a kinai hardverapros 7-10eft-is? -
qqzs
őstag
-
Márton
nagyúr
Real-D mozikban is ilyet használnak, Z Screen a neve.
Természetesen két bármilyen DLP vetítővel lehet passzív 3D-t varázsolni, azok az Epsonok viszont össze vannak kötve, így a szinkron garantált.
qqzs: de passzív, hisz ezt leginkább a szemüvegre értjük. Nincs benne elektronika, nem kell tölteni, nem vibrál a szemcsi. Visszaverődés előtt kell már polarizálni természetesen (az optikák előtti szűrővel), hisz így lesz a 2 kép eltérő polarizáltságú, a szürke vászon csak azért kell, hogy ez a különbség megmaradjon, a fehér szétszórja. Épp nemrég kérdeztem, ki tud itthon 6 méterest
-
makkai
aktív tag
Felsorolás szerint:
- Rezzenéstelen teljesen üvegből készült lencsetagok a legjobb képminőségért
- Rec. 709 HDTV sztenderd a legfinomabb moziszerű színekért
- lens shift
- Oldalsó vetítés 2D trapéztorzítás-kiegyenlítéssel
- Független 3D színvezérlés a 6 alapszínhezÉs egész jó árban tudtam itthoni beszerzésből beszerezni. 295K ajándék 100"-os 16:9 manuál vászonnal.
-
makkai
aktív tag
FullHD projektoron van látható különbség a BD50 film és UHD film között? Érdemes UHD-ban beszerezni a filmeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest