- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Még mindig jobb mint a "nemtudol valakinek videókártyát?" szintű kérdés errefelé bizonyos egyénektől. Csak azt nem tudod meg, hogy venni vagy eladni akar, de legalább amúgyis nyelvtanilag helytelen.
Ennek az upgardelt verziója a "videókártya? valaki?" ilyenkor sosem állom meg, hogy megjegyezzem, hogy én bizony nem vagyok videókártya, de sok sikert a kereséshez hátha valaki annak érzi majd magát. -
KROK640
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #53572 üzenetére
Szerintem a képmetszőre gondolt, nekem legalábbis az volt a gondolatom
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kempetlen #47419 üzenetére
Vannak emberek akiknél egy-egy rendszer messze nem bír ki 3 évet (legalábbis ezt tapasztalom) sőt néha 3 hónapot is alig.
Ami a "poros használt" programokat illeti, én a funkcionalitást helyezem előtérbe. Sok programnak sajnos az újabb és újabb verziói sokszor csak sokkal nagyobb erőforrásigényt hoznak magukkal, esetleg felesleges funkciókat, sok-sok reklámot, újabb, de nem jobb kezelőfelületet, és még sorolhatnám.Amit pedig az ember megvesz, azt pláne csak addig érdemes frissítgetni míg a licensz tart. Van olyan programom amiért 15 éve fizettem, van már újabb fő verziója, arra nem szól a serialom (akkor még serialt kaptunk) viszont hibátlanul teszi a dolgát, így fölöslegesnek tartom egy újabb verzió megvételét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest