Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dundy
tag
Milyen programot ajánlotok képernyő videós mentésére (video screen capturing)?
Természetesen Google-ön már túl vagyok, valami jót keresek, ami tömörítve is tud menteni, tetszőlegesen kijelölt képernyőterületet és 30mp nem 5MB

Köszönettel várom az ötleteket!
-
Dundy
tag
hát, pont ezt akartam elkerülni..

Biztosan létezik olyan program, ami ezt megcsinálja, csak nem találtam még rá.
Ha más nem, akkor ajánlották még az Ulead Cool3D-t, azzal megadod a kindulási és a végképet és a többit legyártja. Bár kizártnak tartom, hogy az azt csinálja, amit én szeretnék, de végső - gyorsító - megoldásnak nem is olyan rossz ötlet.
-
Dundy
tag
Köszi!
Már nézném is, de ez a neve, hogy "on screen video grabber" ? Mert így nem talált semmit a google.

Amúgy - a video grabberből kiindulva - ugye azt érted, hogy én olyasmit keresek, amin olyan videót/animációt csinálok egy JPEGből, ahol LaciPista orra megnyúlik viccesen, majd visszamegy eredeti állapotába. Most ez egy hülye példa, de gondoltam szemléltetésre jó lesz.

Tehát a "folyamatában"-t nem arra értettem, hogy azt akarom rögzíteni, ahogy Photoshoppal éppen csinálom és nyújtom az orrát.

-
Dundy
tag
Sziasztok!
[b] Milyen programmal tudnék olyat csinálni, hogy:
1. Veszek egy pl. JPEGet
2. Az azon levő embernek az orrát megnyújtom majd visszállítom eredeti méretre-- úgy, hogy ez folyamatában látszódjék [/b], azaz nem csak szimplán Photoshoppal!
Igazából a cél egy DVDs prezentáció lenne (amire Ulead VideoStudio 11et használok), de az egyes képekkel vicces animációt szeretnék mívelni.
Minden ötletet előre is köszönök!

-
Dundy
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan progit, amit Vista alatt maximális részletességgel kiírja, hogy milyen eszközök vannak a gépemben?
Van a notebookomban egy Ricoh SD/MMC kártyaolvasó és fontos lenne megtudjam, hogy pontosan melyik típus is ez.
Linux alatt van egy "lspci", ha jól tudom, na most, ilyen kellene Vista alá

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A06 mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest