Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hello!
Nem tudok törölni 2Gb fileokat az usb-s hdd-ről. /főleg képek, tehát rengeteg/
Próbáltam Os X-el, win7-el, linux-al, de semmi.
Ki tudom dobni a kukában, de a kukát nem tudom kiüríteni. /pedig nem védett file-ok/
Lehet az os x művelt vmit, mivel ntfs, és itt kezdtem törölgetni őket.
Most csak a “kuka” könyvtárban vanak, rejtve, de megnézhetőek.
Több mint 300Gb-t kellene átmásolni, hogy particionáljam.
Volna vmi extra törlési lehetőség?Nem tudtam hol tegyem fel a kérdést, így ide írtam.
-
robagp
tag
Hello!
Még egy kérdésem lenne:
Több OP rendszer van a gépemen /xp win7 linux/ és a win7 is rak egy po rendszer választót, meg a linux is, no de van mikor az 1iket újra kéne rakni, és akkor gond van.
Kérdésem, ki lehet iktatni a boot-olójukat és felrakni 1et ami mindet látja, és csak 1szer kell választani? No meg ha teszek fel egy másik OP rendszert, akkor az is látszik majd, és nem kell a többit is újrarakni?Válaszokat köszi!
-
robagp
tag
Hello!
A MS Word helyett érdekelne egy olyan progi, amivel pdf ben tudnék dokumentumokat létrehozni, mivel a pdf minden gépen, és nyomtatón, verzióval, ugyanazt adja. Mind kinyomtatva, mind szerkesztésben mindenhol egyforma lesz./win, mac, stb gépeken/
Válaszokat előre is köszi!
-
robagp
tag
válasz
localhost
üzenetére
Hali!
Még mindig nem hágtam át semmilyen szabályt!
Nem csúfoltalak, és le se írtam semmilyen neved.
Az avatarod a közösből való, tehát ez nem gúny, pláne nem sértően írtam, csak az illemnek megfelelően megszólítással kezdtem, és mivel nem tom a neved, valamit kellett írjak.Azért nem írtam, hogy magyarul, mert nem csak magyarul érdekel! Viszont Magyarországról érdekelne /igaz ezt nem írtam, itt hibáztam/.
Minden személyeskedés és sértés nélkül: szerintetek honnan szedtem, hogy létezik? Hmmm, lehet nem gondolatot kellett volna olvasni, hanem gondolkodni, mert ha üzletben láttam volna, akkor valószínű megveszem... stb.
És még mindig semmit sem szántam sértésnek!!!! Semmit!!!

Bye!
-
robagp
tag
válasz
localhost
üzenetére
Kedves cirkuszi Hipsz-hopsz emberke!
Melyik szabályt hágtam át szerinted?????
Az a baj hogy a piros orrodtól nem látsz, és azt hiszed mindenki olyan mint te!
Megoldást tudtál? Hahhh!
Google-ban én is megtaláltam angolul, de mit gondolsz miért dobtam fel??
Magyarul szeretném, és sehol se találtam, hogy nincs magyarul, ezért megkérdeztem.Még mielőtt megsértődnél, te vádoltál meg, és csak védtem magam a vádaskodásod ellen!!!!
-
robagp
tag
Helloka!
Ezt a progit keresem : Interactive Functional Anatomy 2nd Edition /fizetnék is érte/
Válaszokat köszike!
-
-
robagp
tag
Helloka!
A win xp prof felhasználói jelszót, csökk módban ki lehet törölni, és bárki beléphet utána.
Ezt szeretném kivédeni, akár egy program segítségével, ami a gép indításakor jelszót kér, de bármilyen megoldás érdekel. A lényeg, hogy ne legyen 1szerű a bejelentkező jelszót kikerülni.Válaszokat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az ntfs volt a baj, többé nem lesz