Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Üdv !
Létezik-e olyan program ami felismeri a kézírást és automatikusan átkonvertálja egy a PC-n használt fontba ?
Ilyenre gondolok hogy beszkennelek egy oldal jegyzetet , beviszem ezt a " képet" a programba és nekem úgy mint ahogy wordbe lehet írni , átkonvertálja pl Calibri fontba.
-
Rick3D
senior tag
Igen , Nvidia control panellal kezdtem de a programot amikor kijelöltem (3D-s) lévén szó csak grafikai beállításokat hozott be sokkal részletesebben az általam említett opciókat nem. Esetleg még arra tudok gondolni valahogy manuálisan kellene beaddolni a parancsokat már ha ez lehetséges. Bármi további ötlet ?

-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Egy olyan programot keresek amivel tudom szabályozni egy adott programon belül a képernyő fényerejét,kontraszt,gamma beállításait. Az lenne a legfontosabb hogy csak az adott programon belül tudjak váltogatni az asztalt hagyja figyelmen kívül.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest